La Jungla
Imatges del rodatge de 'Vintage' al 'Telenotícies'
Foto: Imatges del rodatge de 'Vintage' al 'Telenotícies' | TV3
Televisió

L'actriu estrella de Netflix catalana que protagonitzarà la nova sèrie de TV3

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Imatges del rodatge de 'Vintage' al 'Telenotícies'
Foto: Imatges del rodatge de 'Vintage' al 'Telenotícies' | TV3

TV3 es troba actualment treballant en una nova ficció per a la pròxima temporada. I aquest nou projecte de la televisió pública comptarà amb una actriu catalana que ha triomfat a Netflix recentment.

D'on venim: Es tracta de Diana Gómez, l'actriu d'Igualada coneguda sobre tot pel seu paper protagonista a la pel·lícula Eloïse i, més recentment, com a parella de 'Berlín' a La casa de papel i el paper protagonista a les diverses temporades de Valeria.

  • L'actriu, a més de treballar en projectes de televisions i plataformes privades, també ha participat en diverses sèries de TV3 des de l'any 2007, quan es va estrenar amb La Vía Augusta, i va continuar amb sèries com Barcelona, ciudad neutral i El crac.

En detall: Després de diversos intents per generar noves ficcions en català dificultats pels gran requisits de recursos econòmics que es necessiten, TV3 ha apostat per la sèrie, que s'està gravant actualment.

  • De fet, TV3 ha preparat diverses sèries de producció pròpia (Jo mai, mai, La mirada de la Fiona...) per plantar cara a la pròxima temporada.

Què sabem de Vintage: La nova sèrie de TV3 farà un retrat de les masculinitats tòxiques, des de l'humor.

  • El repartiment protagonista el formen Abel Folk (Mirall trencat, Ventdelplà) i Lluís Villanueva (Plats bruts) amb els papers de dos amics "heterobàsics". I, d'altra banda, Carme Pla (Jet lag) i Diana Gómez (Valeria, La casa de papel) són el contrapunt feminista de la història.
  • La comèdia dramàtica estarà estructurada en capítols de 40 minuts.
  • Vintage serà coproduïda per TV3 i la productora 'Brutal Media' (El Foraster, Les de l'hoquei...).
  • La ficció, que es troba en ple rodatge, s'està rodant fora de platós, a una Masia de Cornellà de Llobregat.

Què diu Diana Gómez: La protagonista de Valeria va ser entrevistada a La tarda de Catalunya Ràdio en ple rodatge i va definir el seu jove personatge com a una "feminista millenial" i "empoderada".

  • A més, preguntada per un reporter del programa de ràdio, l'actriu ha confessat que a la vida real li costa para el peu als comentaris masclistes del seu voltant, preferint posar "mala cara" per si se n'adonen. Tot i això, Gómez ha aclarit que considera que "sí s'ha de respondre".
Categoria: La Jungla