La Jungla
Kiko Hernández, Belén Esteban i Lydia Lozano
Foto: Kiko Hernández, Belén Esteban i Lydia Lozano | La fábrica de la tele
Televisió

EXCLUSIVA: Els 8 col·laboradors de 'Sálvame' que se'n van a Netflix i la persona que ho dirigirà

Barcelona.
Temps de lectura: 4 minuts
Kiko Hernández, Belén Esteban i Lydia Lozano
Foto: Kiko Hernández, Belén Esteban i Lydia Lozano | La fábrica de la tele

Els seguidors de Sálvame estan d'enhorabona i és que les 8 cares més conegudes de l'univers del format tindran una segona vida fora de Mediaset, on podran continuar sumant aventures.

D'on venim: La renovació profunda de Mediaset ha suposat canvis en la programació de Telecinco. I la conseqüència més significativa ha estat la cancel·lació de Sálvame, que dirà adeu als seus espectadors el pròxim 23 de juny, després de 14 anys de la seva estrena.

  • El programa líder de les tardes de Telecinco marxa per la porta gran, ja que és el programa que més destaca en audiències de les actuals tardes de la cadena.
  • Amb Sálvame Limón ja cancel·lat, el pròxim 26 de juny serà Así es la vida, el nou magazín de Sandra Barneda, el que substitueixi al programa de 'La fábrica de la tele', que ha estat en antena ininterrompudament durant gairebé una dècada i mitja.
  • El pròxim divendres 23 de juny, el programa finalitzarà les seves emissions d'una forma molt especial, com ha fet en altres moments transcendentals en la història del format, però de manera que aquest estiu no ens els podrem treure del cap tot i la seva absència a la televisió. D'aquesta manera, Sálvame s'acomiadarà, com no podia ser d'altra forma, amb una barreja d'emoció i rebel·lia.

En detall: Després de setmanes de rumors, la notícia del renaixement del format ha sortit a la llum. Segons es va informar en el programa de ràdio Versió RAC1, vuit col·laboradors de Sálvame tindran un nou programa on podran continuar fent de les seves.

  • 'La fábrica de la tele', productora de Sálvame, estaria preparant un nou programa "transgressor, divertit i molt boig".
  • A més, tal com va informar Lecturas.com, aquests 8 col·laboradors s'estrenaran en un nou format per a Netflix, que busca focalitzar en noves formes d'entreteniment.

Què sabem: A més de confirmar la notícia, coneixem els noms dels vuit col·laboradors i de la persona que 'La fábrica de la tele' ha escollit per dirigir el projecte amb els nous protagonistes del format per a Netflix.

  • Tal com va anunciar 'Lecturas', Chelo García-Cortés, Kiko Matamoros, Kiko Hernández, Belén Esteban, María Patiño, Lydia Lozano i Víctor Sandoval són set dels vuit col·laboradors més representatius de Sálvame que faran el salt a Netflix. A més, tal com hem conegut en exclusiva, Terelu Campos també ha rebut la proposta per part de la productora. D'aquesta manera, aquests vuit col·laboradors serien els escollits per viure una aventura divertida i innovadora.
  • En el nou format, es podrà veure als col·laboradors creuar el continent, reviure moments significatius de les seves vides i viure noves experiències.
  • A més, també coneixem la persona que dirigirà el nou format de Netflix. Es tracta de David Valldeperas, qui es va estrenar amb el programa com a director de Sálvame. A més, el periodista també ha treballat amb altres programes de 'La fábrica de la tele', com el Deluxe, Hable con ellas i La última cena.

A més: Ara, només falta veure fins on estan disposats a arribar els rostres més coneguts de la televisió d'entreteniment i si acceptaran viure l'aventura a Netflix. 'La fábrica de la tele' ho anunciarà pròximament, com no podia ser d'una altra manera, de manera icònica.

  • De fet, des del compte de Twitter de la productora, han compartit unes imatges dels col·laboradors reaccionant a la notícia de la nova aventura que viuran. Aquesta ha estat la reacció de Belén Esteban:
Categoria: La Jungla