La Jungla
María Patiño a l'últim 'Sálvame Limón'
Foto: María Patiño a l'últim 'Sálvame Limón' | Telecinco
Televisió

Nou revés per a 'Sálvame': Telecinco avança la cancel·lació de la versió 'Limón'

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
María Patiño a l'últim 'Sálvame Limón'
Foto: María Patiño a l'últim 'Sálvame Limón' | Telecinco

A tan sols dues setmanes de la cancel·lació de Sálvame, Telecinco ha decidit estrenar la sèrie Mía es la venganza el pròxim dilluns 12 de juny. D'aquesta manera, la principal cadena de Mediaset avançarà la cancel·lació de Sálvame Limón gairebé dues setmanes abans del seu final definitiu.

D'on venim: Mediaset es troba en una renovació profunda de la seva programació amb l'arribada de la nova directiva. I, en conseqüència, Telecinco ha estat la cadena més afectada.

Al detall: Aquest divendres, per sorpresa dels espectadors, les presentadores de Sálvame han informat a primera hora del programa que aquest Sálvame Limón era l'últim que s'emetria.

  • María Patiño ha estat l'encarregada de comunicar-ho en directe: "Nois, avui és el nostre últim Sálvame Limón. Ho viurem al màxim!", ha dit animada la presentadora.
  • La raó és que a partir del pròxim 12 de juny, Telecinco estrenarà la sèrie Mía es la venganza a partir de les 15:45h hores, i omplirà tota la franja que, fins ara, ocupava la versió 'Limón' de Sálvame.
  • D'aquesta manera, Telecinco evitarà enfrontar l'inici de la nova sèrie amb les ja fidelitzades a les cadenes de la competència directa. Mentre que Mía es la venganza començarà a les 15:45 hores, La promesa (La 1) i Amar es para siempre (Antena 3) ho fan a les 16:30h, competint així només en part de l'emissió.
  • Per tant, Sálvame continuarà la seva emissió amb Sálvame Naranja, aproximadament de 17:00h a 19:00 hores.

A més: Mía es la venganza explicarà la història d'un accident de cotxe amb dues nenes al seu interior, a qui Sonia aconseguirà salvar només una d'elles. I dues dècades després del terrible succés, la tràgica tarda tornarà a ser present.

  • Lydia Bosch farà el paper de Sonia, i José Sospedra (Mario) i Natalia Rodríguez (Olivia) completaran els papers protagonistes de la sèrie.
  • El repartiment el completen Ibrahim Al Shami J., Armando del Río, José Ángel Trigo, Jesús Noguero, David Muro, Elena Furiase, Begoña Maestre, Fanny Gautier, Fátima Baeza, Mariam Hernández, Eve Ryan, Claudio de la Torre, María Ramos, Miguel Brocca i Gonzalo Kindelán, entre altres actors i actrius.