La Jungla
Presentadores i col·laboradors de 'Sálvame'
Foto: Presentadores i col·laboradors de 'Sálvame' | Telecinco
Televisió

Es desmenteixen els rumors: Mediaset confirma el desenllaç de 'Sálvame'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Presentadores i col·laboradors de 'Sálvame'
Foto: Presentadores i col·laboradors de 'Sálvame' | Telecinco

La flama de la polèmica cancel·lació de Sálvame continua sumant capítols. Sembla que la decisió de Mediaset amb el mític programa de les tardes de Telecinco és contundent i no farà marxa enrere.

D’on venim: Des que es va confirmar la cancel·lació de Sálvame, 14 anys després, el possible futur del format ha generat molts rumors. De fet, la mateixa productora va penjar un vídeo que podia fer entendre la possible continuació del format. A més, fa uns dies nous rumors assenyalaven la possibilitat d’una convivència del nou programa d’Ana Rosa i una versió reduïda de Sálvame.

Al detall: Definitivament, Mediaset ha confirmat a ‘Formula TV’ que aquests rumors són incerts i, efectivament, el final de Sálvame i Deluxe arribarà el pròxim 23 de juny de 2023.

  • Tot i això, recordem que es tracta d’un moviment arriscat per part de Mediaset, ja que el programa de ‘La fábrica de la tele’, tot i baixar en audiències en els darrers anys, continua liderant la majoria de les tardes a Telecinco.

En profunditat: La negativa per part de Mediaset va dirigida a la continuació de Sálvame, però no a la fi de ‘La fábrica de la tele’. De fet, el grup audiovisual i la productora ja haurien acordat “nous projectes” per a la nova temporada.

  • Això sí, tot dependrà de les decisions que prengui la nova directiva, així com els rumors d’acomiadament de Jorge Javier Vázquez i de Pedro Piqueras. Aquests assumptes dependran de les decisions que determini Mediaset, ja que existeix una disputa entre Alessandro Salem, conseller delegat del grup audiovisual, i Borja Prado, president de la companyia a Espanya.

Què sabem: Les noves tardes de Telecinco a partir de la temporada vinent, al setembre, estaran estructurades per la nova sèrie protagonitzada per Lydia Bosch, Mía es la venganza, el nou programa "blanc i d'entreteniment" d'Ana Rosa Quintana, i un concurs previ als informatius.

A més: Aquest divendres, 26 de maig, se celebrarà la quarta i última edició de la Sálvame Fashion Week, on joves dissenyadors vestiran als col·laboradors del programa que ha donat tantes alegries i èxits en audiències a Telecinco.

Categoria: La Jungla