La Jungla
Pedro Piqueras, presentador dels informatius de Telecinco
Foto: Pedro Piqueras, presentador dels informatius de Telecinco | Europa Press
Televisió

Pedro Piqueras ja té substituta a Telecinco: una famosíssima presentadora catalana farà l’informatiu

Temps de lectura: 2 minuts
Pedro Piqueras, presentador dels informatius de Telecinco
Foto: Pedro Piqueras, presentador dels informatius de Telecinco | Europa Press

Mediaset continua amb l'aposta ferma de canviar les cares i l'enfocament de Telecinco. Després d'anunciar la fi de l'emblemàtic programa Sálvame, van començar a córrer rumors que el mític presentador del telenotícies del vespre, Pedro Piqueras, estaria a punt de deixar el seu lloc. Si bé, de moment, s'ha anunciat que Carme Chaparro serà la seva substituta durant les vacances d'estiu. 

Què en sabem? La famosíssima presentadora catalana s'alternarà amb la ja coneguda Alba Lago, qui normalment comparteix pantalla amb Piqueras. Segons les seves declaracions, es repartiran les setmanes entre les dues per donar les notícies des del canal.

Què ha dit? En una entrevista a La Ser, la superfamosa Carme Chaparro ha declarat que està molt contenta, al mateix temps que nerviosa: "A veure com em sento altra vegada... perquè fa molts anys que no faig informatius, a veure què tal".

Qui és? Periodista, escriptora i presentadora, Carme Chaparro va treballar als informatius de Telecinco durant anys, fins que el 2017 va fer un canvi a Cuatro, també com a presentadora de notícies i de programes.

  • Els inicis de la seva carrera professional com a periodista els va viure a TV3, treballant de redactora de diferents programes.

Carme Chaparro | Europa Press

D'on venim? A principis de maig es va anunciar qui seria la substituta de Jorge Javier en el nou programa de tardes que s'emetrà a l'horari de Sálvame. L'escollida va ser Sandra Barneda, però només ocuparà aquesta posició durant l'estiu.

  • Amb l'inici de la nova temporada televisiva s'espera que la cadena hagi complert el seu objectiu i reestructurat a fons la seva programació. 
  • La nova directiva va prometre: reestructurar completament Telecinco i acabar amb aquells programes 'nocius' del seu canal, enfocant-los cap a un contingut apte per a tots els públics.
Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco