La Jungla
Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame'
Foto: Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame' | Telecinco
Televisió

Jorge Javier ja té substituta: una altra presentadora catalana superfamosa

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame'
Foto: Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame' | Telecinco

Jorge Javier compta les setmanes per deixar de ser presentador de Sálvame. Telecinco cancel·la el seu programa estrella, que s'emetrà per última vegada el proper 16 de juny, i entrega les tardes a Ana Rosa Quintana. La presentadora ocuparà aquesta franja a partir del setembre. Fins aleshores, Mediaset prepara un nou programa temporal, amb una altra catalana superfamosa al capdavant.

Què en sabem? El nou format es dirà Así es la vida i estarà produït per Cuarzo, al darrere d'altres programes de Telecinco com La isla de las tentaciones, i que en el passat s'ha encarregat d'El programa de Ana Rosa o Viva la vida. Un nou espai que prepara la seva estrena pel proper 19 de juny i que estarà presentat per Sandra Barneda, tal com ha avançat el portal Fórmula TV.

En detall: Sandra Barneda és actualment a la República Dominicana, gravant una nova edició de La isla de las tentaciones. Quan finalitzin els rodatges, que tot just acaben de començar, la barcelonina tornarà a Madrid i es col·locarà immediatament al capdavant del nou programa.

D'on venim? Aquest divendres, El Mundo avançava la notícia de la cancel·lació de Sálvame, després de 14 anys d'emissions a Telecinco. D'aquesta manera es compleix una de les promeses de la nova directiva: reestructurar completament la cadena i acabar amb els programes més polèmics del seu canal, enfocant-los cap a un contingut apte per a tots els públics.