La Jungla
Foto: | Cuatro
Famosos

Risto Mejide diu això del nòvio de Laura Escanes i de la relació que manté amb la seva filla, Roma

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Cuatro

El presentador català del grup de televisió Mediaset, Risto Mejide, encara parla de Laura Escanes, la mare de la seva filla Roma i exparella.

Què sabem? Risto Mejide ha reaparegut en un acte que s'ha celebrat en les últimes hores. Un acte on el presentador ha parlat del cantant Álvaro de Luna, l'artista nascut a Sevilla que des de fa uns mesos surt amb Laura Escanes.

Què ha dit? Preguntat pels periodistes presents en l'acte, Risto Mejide ha respost a algunes preguntes compromeses. Entre elles, l'opinió que té d'Álvaro de Luna i que li sembla la relació que el cantant té amb la seva filla, Roma. El presentador del grup Mediaset, com sempre, ha fet gala del seu caràcter i ha respost de manera clara i directe. Ho ha fet amb poques paraules, sense donar lloc al dubte. Sobre el cantant i la relació que té amb la seva filla Roma, Risto Mejide ha dit: "Em sembla fantàstic". I és que cada vegada la relació entre Laura Escanes i Álvaro de Luna és més sòlida i el cantant ja s'ha convertit en un segon pare per la petita Roma.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Risto Mejide (@ristomejide)

A més: Risto Mejide també ha dit que ell, en l'àmbit personal, està molt "feliç i content". De la mateixa manera que Laura Escanes ha refet la seva vida, ell també ha estat capaç de tornar-se a enamorar. Actualment, surt amb la jove Natalia Almarcha, de València, que té 27 anys i treballa com a farmacèutica. La jove és una gran amant dels animals, en especial els gossos. També dels tatuatges i del món de l'esport i la literatura.

Per acabar: Va ser fa uns dies quan Risto Mejide, amb motiu del dia de Sant Jordi, va estar a Barcelona signant exemplars del seu últim llibre. Un dia de Sant Jordi que Risto Mejide va gaudir molt, tal com ell mateix va afirmar en el seu compte d'Instagram. Concretament va confessar: "Gràcies a tots per fer-ho tant extraordinari. A la meva gent, a la meva família i per descomptat al meu amor, Natalia Almarcha. Tots heu fet que pugui gaudir aquest dia amb vosaltres".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes