La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Pluja d'insults a Natalia, la nòvia de 27 anys de Risto Mejide: "Chihuahua, choni, pallassa"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Natalia, la nova nòvia de Risto Mejide, rep tota mena d'atacs a les xarxes per estar sortint amb el presentador català del grup Mediaset, pare de dos fills.

Què sabem? Natalia Almarcha, la nòvia de Risto Mejide, rep tota mena d'atacs a través d'Instagram. Així ho ha denunciat ella mateixa, mostrant tots els comentaris que els usuaris a les xarxes, durant les últimes hores, li han fet arribar.

Què ha passat? La nova nòvia de Risto Mejide està passant un moment molt delicat. El motiu no és altra que totes les crítiques i atacs que rep per part de persones anònimes per estar sortint, des de fa mesos, amb el presentador català del grup Mediaset. Uns insults i comentaris molt destructius que ella mateixa, farta de la situació, ha compartit a través d'Instagram per denunciar-ho. Ho ha fet en el compte d'Instagram que té dedicat a la seva mascota, que es diu Kairo. I és que Natalia, que treballa com a farmacèutica a València, és una gran amant dels animals i també dels tatuatges.

En profunditat: Natalia Almarcha, a través de les xarxes, ha compartit diversos comentaris que li han fet arribar. En un d'ells li diuen que sembla una "Chihuahua choni" i que sempre serà "l'altre", després que el presentador se separés de Laura Escanes, amb qui té una filla que es diu Roma. També li diuen que és una "pallassa" perquè diu que vol privacitat, però fa tot el contrari. En un altre missatge que la jove de 27 anys ha compartit es pot llegir el següent: "Això et passa per embolicar-te amb un home que té 30 anys més que tu. Enhorabona. Ets el seu tipus. Limitadeta". Parlem d'això:

Per acabar: Aquest cap de setmana, Natalia Almarcha i Risto Mejide han passat temps junts presumint d'amor i complicitat. Ho han fet a València, d'on és ella. Tots dos han gaudit d'una paella a peu de platja. Un pla molt especial del que Risto Mejide n'ha presumit a les xarxes socials. Natalia Almarcha ha respost al presentador dient que està molt contenta d'haver-lo trobat i que ell, amb els mesos, s'ha convertit amb la seva persona preferida. La jove també ha assegurat: "Gràcies per cuidar-me tant i tan bé". Què en pensarà de tot plegat Laura Escanes?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram