La Jungla
Risto Mejide a 'Viajando con Chester'
Foto: Risto Mejide a 'Viajando con Chester' | Cuatro
Televisió

Risto respon Sindy Takanashi, amiga de Laura Escanes: "Està desvelant coses íntimes meves"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Risto Mejide a 'Viajando con Chester'
Foto: Risto Mejide a 'Viajando con Chester' | Cuatro

Viajando con Chester ha tancat temporada amb una xerrada sobre la diferència d'edat a les parelles, amb Melani Olivares, Javier Rigau, Pelayo Díaz i Pilar Rahola com a convidats. Després d'escoltar els seus testimonis, Risto Mejide va explicar la seva experiència personal respecte a les crítiques que Sindy Takanashi, amiga de Laura Escanes, va dirigir cap a ell.

D'on venim: El presentador va veure un vídeo de Takanashi a TikTok on opinava de Risto i l'"abús de poder".

  • "El problema és quan tens 50 anys i portes l'última dècada de la teva vida en relacions amb noies molt més joves que tu", comença dient la presentadora.
  • A més, Sindy fa referència a l'"abús de poder" en les relacions amb diferència d'edat: "En el moment que estàs per sobre en experiència vital és molt més fàcil que tu la puguis manipular més fàcilment. Aquí existeix un abús de poder, el que et dona la fama i l'edat. Si tu utilitzes aquest poder a totes les teves relacions com a reclam, això és el que és verdaderament perillós", finalitza dient a la xarxa social.

Què diu Risto: El presentador va respondre amb molta contundència a les paraules de l'amiga de Laura Escanes.

  • "El que em molesta d'aquest vídeo és que aquesta noia és amiga de la meva ex. Quan ella diu 'i altres relacions que ha tingut pel mig que no es coneixen', està desvelant coses que són íntimes meves, que ella ha escoltat a sopars amb la meva ex", es va pronunciar molest Risto.
  • A més, el publicista va continuar focalitzant el seu enuig en la privacitat més que en el contingut: "El que em molesta és que per atacar-me d'aquesta manera tan inconnexa faci ús d'informació privada. Em molesta que sigui una persona que ha estat al meu cercle íntim, en un entorn on et relaxes i expliques coses que mai pensaries que seria utilitzat públicament".