La Jungla
Javier Rigau, a 'Viajando con Chester'
Foto: Javier Rigau, a 'Viajando con Chester' | Cuatro
Televisió

Javier Rigau, ex de Gina Lollobrigida, narra el record més dolorós sobre la mare

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Javier Rigau, a 'Viajando con Chester'
Foto: Javier Rigau, a 'Viajando con Chester' | Cuatro

Javier Rigau i Gina Lollobrigida van amagar la seva relació durant vuit anys. Passat tot aquest temps, els pares d'ell se'n van assabentar, i la notícia els va deixar en xoc. Aquest dimarts, l'empresari ho ha recordat a Viajando con Chester de Cuatro.

Què sabem? Rigau i Lollobrigida es portaven 34 anys. Quan es van conèixer, el català en tenia 15 i la italiana 49. Els pares no en van saber res fins que ell en va fer 23. Ho van descobrir a Mònaco, després d'un dinar amb la mare.

Què diu Javier Rigau?

  • "La Gina va dir que era estrany que cap periodista, en vuit anys, no hagués tret la vertadera relació que hi havia entre nosaltres, que érem nòvios".
  • "Vaig veure la cara de la meva mare reflectida al vidre, i és una de les coses que més mal em fan".
  • "Va posar cara de terror, i quan ens vam quedar sols em va demanar explicacions".
  • "Quan vam tornar a Barcelona li va dir al pare, que em va parlar de la diferència d'edat. Jo vaig respondre que i què, i mai va dir res més".

En detall: Rigau recorda que la mare va voler acabar amb la relació de totes totes, i que al pare tampoc no li agradava malgrat que no ho deia. "Vaig fer-los mal a tots dos, i quan vam anunciar que ens casàvem va ser com si esclatés una bomba", ha explicat. La mare li va advertir que s'estava destrossant la vida, i mai va acceptar el casament.

A més, Rigau ha lamentat l'etiqueta que ha arrossegat durant dècades per haver anat amb dones més grans. "Diuen que he heretat, i això no hi ha qui m'ho tregui", expressa. "Quan hi ha una parella amb una gran diferència d'edat, el jove té l'estigma que s'està casant per un interès econòmic o per treure'n alguna cosa".

Per acabar: Gina Lollobrigida va morir als 95 anys el passat mes de gener. Rigau va ser al funeral, assegut a primera fila al costat del fill i el net de l'actriu. Tots dos continuen en litigis amb Andrea Piazzolla, el jove assistent de l'artista, a qui acusen de dilapidar la seva fortuna. 

Categoria: La Jungla