La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Hans Arús, fill d'Angie Cárdenas, debuta a la tele i emociona a la seva mare amb el que li diu

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

El fill d'Angie Cárdenas i Alfons Arús, que es diu Hans i ha estudiat per ser periodista, ha debutat davant de les càmeres en el programa dels seus pares.

Què sabem? El programa d'Alfons Arús a La Sexta és un programa molt familiar. Allà hi treballen la seva dona, Angie Cárdenas, i tots els seus fills: Ingrid, Tatiana, Artur i Hans. I precisament l'últim, que ha debutat en el programa el dilluns 10 d'abril després de les vacances de Setmana Santa, ha sorprès la seva mare Angie amb el que li ha dit.

Què ha passat? Hans Arús ha fet el salt. De treballar a darrere de les càmeres a treballar al davant. El fill d'Alfons Arús i Angie Cárdenas, seguint els passos dels seus germans, s'ha fet un lloc en el programa de tele dels seus pares i ha estat l'últim a aparèixer davant de càmeres. Ho ha fet just després de les vacances de Setmana Santa. Una tornada a la feina de vertigen. I a més ho ha fet en un dia molt especial per la seva mare. I és que el dilluns 10 d'abril era l'aniversari d'Angie Cárdenas. Un dia que el seu fill Hans ha celebrat a través de les seves xarxes socials. En el seu compte d'Instagram per ser exactes.

En profunditat: Hans Arús, en el dia del seu debut davant de les càmeres, ha emocionat molt a la seva mare amb el que ha escrit a les seves xarxes socials. Un text en castellà que ha compartit a les seves històries amb una foto del seu primer dia en el programa matinal dels seus pares. "Sempre serà un orgull poder dir que el meu debut va ser en el dia del teu aniversari", escriu Hans en el seu compte d'Instagram. Una publicació que comparteix amb una foto seva i de la seva mare en el programa matinal de La Sexta. "Moltíssimes felicitats Angie Cárdenas", afegeix. Una publicació que acaba de la manera més tendra possible. Una sola frase que segur ha emocionat moltíssim a Angie, que està molt unida a tots els seus quatre fills. "Jo la ràdio i tu el meu hit mundial". Unes paraules que Hans acompanya amb un cor de color blanc i que demostren la gran unió i estima que hi ha entre mare i fill.

Per acabar: Hans Arús no només ha fet una publicació en les seves històries d'Instagram, sinó també en el seu perfil. Allà el jove, que és un gran amant del gimnàs i que cuida molt el seu físic, ha compartit fins a quatre imatges seves recordant el dia del seu debut davant de les càmeres. Un somni, com assegura, que després de molt d'esforç s'ha fet realitat gràcies al seu pare i al programa que té a La Sexta. "Vivint el moment que he somiat des de ben petit. A continuar treballant. Això només ha fet que començar", confessa.

 

Categoria: La Jungla