La Jungla
Foto: | La Sexta
Televisió

Tensió entre els germans Arús en ple directe: dard d'Arthur a Tatiana i ella respon

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | La Sexta

Els fills del presentador Alfons Arús i Angie Cárdenas, Arthur i Tatiana, han protagonitzat un tens moment en directe durant el matí del dimarts 21 de març.

Què sabem? La nit del dilluns 20 de març, quan passaven alguns minuts de les deu, va arribar la primavera. Una estació de l'any que és la que més agrada a Arthur Arús, entre altres coses perquè és quan celebra el seu aniversari. I és que el jove, que segueix els passos del seu pare i mare, avui dimarts 21 de març fa anys.

Què ha passat? La seva mare, Angie Cárdenas, ha estat l'encarregada d'anunciar en directe, quan passaven alguns minuts de les set del matí, l'aniversari del seu fill. "Ha arribat la primavera amb l'aniversari d'Arthur també", ha dit la col·laboradora del programa. Tot seguit, Alfons Arús, el seu pare, l'ha felicitat en directe i ha sonat una cançoneta, d'aires andalusos, per celebrar l'aniversari del jove. "Quina mala sort que l'aniversari caigui en un dia entre setmana, amb el fàcil que seria que caigués en un diumenge", ha dit el presentador referint-se al seu fill.

En profunditat: El moment de tensió entre els germans s'ha produït quan Arthur, sense miraments, ha dit que tot i els anys que fa, si es compara amb la seva germana Tatiana se sent "molt jove". Unes paraules que no han agradat gaire a Tatiana, que té 33 anys, a qui Arthur afectuosament diu 'Tati'. "Perdona, com si ens portéssim tants anys de diferència, et recordo que ja estàs a punt de fer-ne 30", ha dit Tatiana responent al seu germà.

Per acabar: Alfons Arús, conscient del moment televisiu que acabaven de protagonitzar els seus fills, no ha dubtat a posar cullerada. Només sentir les paraules del seu fill cap a Tatiana ha dit: "Quin zasca! Quin zasca!". Després de la resposta de la seva filla al seu fill, ha sortit en defensa d'Arthur dient que encara "li falta un llarg camí per assolir els 30".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: La Sexta Televisió