La Jungla
Foto: | La Sexta
Televisió

Alfons Arús al·lucina amb el desig d'any nou de la seva dona Angie: "És possible?"

Barcelona.
Foto: | La Sexta

El presentador català del programa matinal de La Sexta, Alfons Arús, al·lucina al saber quin és el propòsit de la seva dona per l'any 2023.

Què sabem? Després d'un descans per les vacances de Nadal, el programa presentat per Alfons Arús ha tornat a la televisió. Ho ha fet a la mateixa hora de sempre durant el matí del dilluns 2 de gener. Un programa on els col·laboradors de l'espai han revelat quins són els seus propòsits pel nou any que acaba de començar. Alfons Arús s'ha quedat de pedra en escoltar el desig que té la seva dona, Angie Cárdenas, i espera poder fer realitat.

Què ha dit? Preguntats per Patrícia Benito, col·laboradora del programa, els tertulians de l'espai d'Alfons Arús han dit quin és el seu gran desig per aquest nou any que acaba de començar. La primera a respondre ha estat Angie Cárdenas, deixant al seu marit amb la boca oberta.

  • "En tinc un de molt clar, tenir menys paciència perquè de moment en tinc massa".
  • "M'estic adonant que amb l'edat cada vegada tinc més paciència i no vull".
  • "Ja ho estic posant en pràctica", ha sentenciat la dona d'Alfons Arús, entre riures.

La reacció: Alfons Arús, en escoltar a Angie Cárdenas, ha girat el cap per mirar als altres col·laboradors i també a la seva filla, Tatiana, que també treballa en el programa. "És possible tenir menys paciència?". Aquesta ha estat la primera resposta del presentador en escoltar el gran propòsit que s'ha marcat la seva dona. "He vist propòsits inversemblants, però aquest...", ha afegit.

Per acabar: Tatiana Arús, al contrari de la seva mare, ha dit que ella el que vol i espera d'aquest any 2023 és tenir més paciència. Un propòsit, ha afegit, que a començament de cada any es planteja. Ho aconseguirà?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: La Sexta