La Jungla
Alfons Arús a 'Aruser@s Weekend'
Foto: Alfons Arús a 'Aruser@s Weekend' | La Sexta
Televisió

Arús, adeu als dissabtes a La Sexta: per què aturen 'Aruser@s Weekend'?

Barcelona.
Alfons Arús a 'Aruser@s Weekend'
Foto: Alfons Arús a 'Aruser@s Weekend' | La Sexta

Aruser@s Weekend no tornarà aquest dissabte a la tarda a La Sexta, després de dos mesos en aquesta franja. Segons ha comunicat el grup Atresmedia, el programa d'Alfons Arús queda en stand-by fins 2023.

Al detall: La nota de premsa d'Atresmedia exposa que Aruser@s Weekend no s'emetrà durant les properes setmanes per no coincidir amb el Mundial del Futbo de Qatar. Això, sumat a les vacances de Nadal, farà que Arús no torni a La Sexta almenys fins el començament de l'any vinent.

Amb dades: L'adeu temporal d'Aruser@s Weekend coincideix amb les millors xifres d'audiència des de l'estrena, aconseguides aquest darrer cap de setmana. Dissabte 19 de novembre, Arús va fer un 5,6% de share i 578.000 espectadors. Culmina així una tendència a l'alça imparable durant tot el mes d'octubre i les primeres setmanes de novembre en la franja de 15:30h a 20:00h.

A més, amb Aruser@s Weekend, La Sexta ha millorat en un punt percentual (fins el 5% de mitjana) l'audiència dels dissabtes a la tarda. Una dada que acompanya també les bones audiències dels matins: líder els darrers sis mesos, a l'octubre va fer màxim històric mensual amb un 18,2%.

Per últim: Aquest dissabte, i en substitució d'Arús, La Sexta ha programat ja tres pel·lícules. Prop de cinc hores de cinema amb Miss Agente Especial 2: Armada y fabulosa de Sandra Bullock, Regreso a la tierra de los dinosaurios (100 Million BC) i Moby Dick 2010.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió La Sexta