La Jungla
Li Wan Li i Marc Ribas a 'Joc de cartes'
Foto: Li Wan Li i Marc Ribas a 'Joc de cartes' | TV3
Televisió

Una concursant de 'Joc de cartes' dona el moment més divertit de la temporada

Barcelona.
Li Wan Li i Marc Ribas a 'Joc de cartes'
Foto: Li Wan Li i Marc Ribas a 'Joc de cartes' | TV3

La nova entrega de Joc de cartes s’ha endinsat en una de les cuines més conegudes arreu del món, la gastronomia asiàtica. La Li Wan Li ha protagonitzat els moments més divertits de tota l’edició. En canvi, l’Adam Lam ha fet un discurs molt emotiu.

Context: L’objectiu del programa ha estat trobar el millor restaurant asiàtic de Barcelona. Amb propostes ben diferents, aquests han estat els quatre participants:

  • El Marc Matarrodona, encarregat del Vabowl, ha presentat l’aposta dels seus propietaris per la cuina al vapor. La proposta no ha agradat, i ha quedat molt lluny de la resta de puntuacions, suspenent.
  • El Memorias de China és un dels restaurants xinesos més emblemàtics de la ciutat, i l’Adam Lam ha mostrat la seva intenció de fer-se un nom sense perdre el llegat familiar.
  • A diferència de l’anterior, la Li Wan Li va decidir modernitzar radicalment el restaurant de barri dels seus pares, per convertir-lo en L’Olla de Si Chuan, una cuina xinesa adaptada a les noves generacions. 
  • L’Anoushka Das Guptadefuig ha presentat el Little Andaman, restaurant indi carregat de tòpics de la gastronomia hindú. Aquesta ha estat l’opció millor valorada i, per tant, la guanyadora.

Al detall: La nit ha estat carregada de moments inesperats, i gairebé tots els ha protagonitzat la Li Wan Li amb molt d’humor. Aquests han estat els moments més destacats:

  • A l’hora d’endevinar el preu final al Vabowl, la Li Wan Li ha mirat de reüll al tiquet que tenia el Marc, sense cap mala intenció. La seva reacció, en adonar-se’n, no té pèrdua.
  • En visitar el Little Andaman, la propietària de l’Olla de Si Chuan ha assegurat que el marisc estava molt cruixent, i s’ho ha volgut mostrar al presentador.
  • Quan la Li Wan Li ha rebut als seus companys al seu restaurant, s’ha oblidat de portar un plat. Quan el Marc li ha avisat, la seva resposta ha trigat a arribar, però quan ho ha fet ha provocat el riure de tota la taula. 

Què diu l’Adam Lam: El fill del propietari del Memorias de China té molt clar que guardarà amb molt respecte el llegat familiar del seu pare. I ha fet un discurs fent honor tant al seu pare com a la seva mare, que va morir.