La Jungla
Foto: | La Sexta
Televisió

Alfons Arús molt dur amb Shakira, per com tracta als seus fills Milan i Sasha

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | La Sexta

El presentador de La Sexta no es mossega la llengua i parla de la cantant i el que està fent amb els seus dos fills.

Què sabem? Alfons Arús, el dilluns 13 de març, en el seu programa matinal de La Sexta, ha comentat l'actuació de Shakira en el programa de Jimmy Fallon el divendres 10 de març a la nit. Una actuació en directe, on en un moment determinat els seus fills, Milan i Sasha, van sortir per la televisió per sorpresa dels milions de persones que estaven mirant l'espai.

Què ha dit? Alfons Arús s'ha mostrat molt crític amb la cantant Shakira i tot el que està fent amb els seus fills, Milan i Sasha. Segons el presentador es tracta d'una estratègia per part de la colombiana per tenir més repercussió i fer caixa. En paraules d'Arús:

  • "Shakira ha tingut l'habilitat d'ajuntar la seva vida personal amb la sentimental i fer caixa".
  • "Per mi és discutible que vagi afegint als seus fills, com fa amb un d'ells. Els sobreexposa, pel meu punt de vista els sobreexposa".
  • "Que tot això li fa vendre més? Segurament".
  • "Al final és col·locar al teu fill en primera línia".

A més: Un punt de vista d'Alfons Arús que la seva dona Angie Cárdenas també comparteix. La col·laboradora del programa matinal ha donat la raó al seu marit dient: "Si volem protegir als nostres fills, no hauria de ser així".

Per acabar: Va ser fa uns dies quan Shakira, en la seva primera entrevista en la televisió després de la separació amb Piqué, va parlar del seu fill Milan i de la il·lusió que li va fer a ell saber que la seva mare faria una cançó amb Bizarrap. Shakira, parlant amb el presentador mexicà Enrique Acevedo, va dir:

  • "El meu fill em va dir que havia de fer alguna cosa amb Bizarrap, que per ell és el Déu argentí de la música".
  • "Després que em digués això, Bizarrap, casualment, em va enviar un missatge per fer una col·laboració junts i a Milan li va fer molta il·lusió".
Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira