La Jungla
Foto: | Jimmy Fallon Show
Xarxes

Tristes imatges de Shakira, plorant a Nova York, hores abans de tornar a Barcelona

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Jimmy Fallon Show

La cantant colombiana ha estat aquest cap de setmana a Nova York, en els Estats Units, amb els seus fills, Milan i Sasha, amb motiu de l'actuació que el divendres 10 de març a la nit va fer en directe en el programa de Jimmy Fallon.

Què sabem? El dijous 9 de març Shakira, acompanyada dels seus dos fills, va marxar de Barcelona per viatjar fins a Nova York. El motiu va ser l'entrevista i actuació que va fer en el programa de Jimmy Fallon el divendres 10 de març a la nit. Després de passar pel programa, Shakira ha aprofitat al màxim el seu cap de setmana a Nova York, fent tota mena de plans.

Què ha passat? Shakira s'ha convertit en el centre de totes les mirades aquest cap de setmana al seu pas per Nova York. La cantant colombiana ha sacsejat la ciutat amb la seva presència i molts han estat els seus seguidors els qui han estat pendents d'ella en tot moment, fent-li fotos i vídeos cada vegada que se la trobaven per Nova York amb els seus fills. I precisament un dels seus seguidors ha fet unes fotos molt tristes i impactants de la cantant plorant. Unes fotos que es van fer el dissabte 11 de març quan Shakira va visitar amb els seus fills la botiga de dolços M&M's, ubicada a la plaça Times Square.

En detall: Unes imatges on Shakira, lluint una dessuadora negra, una gorra del mateix color i el cabell recollit en una cua, parla amb una seguidora seva. Una conversa, sembla ser, molt profunda. Tant és així que Shakira, en un moment determinat, no pot evitar les llàgrimes i la cara de dolor. L'ex de Piqué fa una cara estranya per, tot seguit, tapar-se un dels ulls amb la seva mà. Les imatges més tristes de Shakira a Nova York, a continuació.

Per acabar: Unes imatges que han donat peu a tota mena d'especulacions. Per una banda, hi ha tots aquells que diuen que Shakira estava parlant amb una seguidora seva i es va posar trista quan li van preguntar pel seu pare, molt delicat de salut des de fa mesos. D'altra banda, hi ha qui considera que Shakira es va posar a plorar pensant amb la seva imminent tornada a Barcelona. Una ciutat de la qual vol marxar d'una vegada per totes, per instal·lar-se a Miami i començar una nova vida després de la separació amb Piqué. Sigui com sigui, la polèmica està servida i les imatges de Shakira, plorant en una botiga de xocolatines, han fet la volta al món. Les haurà vist Gerard Piqué?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira