La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Una tiktoker deixa fatal a Piqué i diu que quan estava amb Shakira li va proposar fer un trio

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Europa Press

Gerard Piqué i Shakira, Shakira i Gerard Piqué. La que va ser parella no para d'ocupar titulars i notícies des de fa molt temps.

Què sabem? Shakira acaba de posar rumb a Nova York per aparèixer en un programa de tele, de molta audiència, per cantar la seva cançó amb Bizarrap i possiblement parlar de la seva ruptura amb Piqué. Al mateix temps, Gerard Piqué és notícia perquè una tiktoker ha parlat d'ell a les xarxes socials per dir que fa temps li va proposar fer un trio a la seva germana.

Què ha passat? Gerard Piqué està de nou en el punt de mira per la seva gran afició, coneguda per tothom, a les dones i festa. El cas és que una tiktoker, en un vídeo que ha compartit, ha confessat que l'ex del Barça, fa anys, quan encara era parella de Shakira, li va suggerir a la seva germana, que en tenia 19, fer un trio amb ell i una altra noia. Tot va passar quan van coincidir de festa en un local de Barcelona, concretament la discoteca Otto Zutz.

En profunditat: L'encarregada d'explicar el que suposadament va passar és Cristina Duzzi, que a TikTok acumula poc més de 4.000 seguidors. Duzzi explica que fa temps, en una discoteca de Barcelona, Gerard Piqué va proposar a la seva germana i a una amiga seva fer un trio amb ell. El cas és que tots ells van coincidir un dimecres a la nit a la discoteca Otto Zutz i Piqué, sembla ser, es va fixar en la germana de Cristina Duzzi. Per aquest motiu un guardaespatlles de Piqué es va apropar fins a les noies, que estaven de festa a la zona VIP del local, i els hi va dir que Piqué, també a la zona VIP, volia ajuntar les taules per conèixer-les i passar una estona junts. Vídeo:

Per últim: La germana de Cristina Duzzi, que a la plataforma TikTok es fa dir Federika, també ha penjat un vídeo per explicar en primera persona el que va passar. Segons Federika, van acabar ajuntant les taules del VIP per passar la nit amb Gerard Piqué. I va ser en aquell moment quan Piqué va proposar a ella i a una amiga seva fer un trio. La jove s'hi va negar en rotund i ella i la seva amiga van marxar del local molt traumatitzades per la proposició. Un trio, explica Federika, que d'haver-se fet hauria tingut lloc a casa de Piqué. Sigui com sigui, molts són els usuaris a les xarxes que posen en dubte la versió de les germanes. Volen minuts fama? 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué