La Jungla
Pilar Rahola, a 'Viajando con Chester'
Foto: Pilar Rahola, a 'Viajando con Chester' | Cuatro
Televisió

Pilar Rahola, 10 anys més gran que el seu marit: "No volia soroll ni estigma, hauria trencat"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Pilar Rahola, a 'Viajando con Chester'
Foto: Pilar Rahola, a 'Viajando con Chester' | Cuatro

Pilar Rahola ha estat una de les convidades aquest dimarts a la nit a Viajando con Chester de Cuatro, centrat en la diferència d'edat d'algunes parelles com la seva. Ella té 10 anys més que el seu marit, i aquesta circumstància va estar a punt d'acabar amb la relació.

Què sabem? En una conversa amb Risto Mejide, Pilar Rahola ha confessat com de malament ho va passar quan va conèixer en Robert, ja fa més de dues dècades. El perquè, la diferència d'edat entre ells, que va pensar que seria motiu d'escarni.

Què diu Pilar Rahola?

  • "Em vaig trencar perquè la meva parella tenia 10 anys menys".
  • "Allò em comportaria soroll, estigma... i jo ja tenia molts problemes, i no en volia més".
  • "Pensava que m'enamoraria i després ho passaria malament".
  • "Era tan tossuda que hauria trencat, i fa 25 anys que estic amb ell".

En detall: Rahola ha confessat que finalment la diferència d'edat sí que va ser motiu de separació, i que va arribar a deixar en Robert perquè es va "espantar". Va ser la mare qui la va convèncer de tornar amb ell: "Encara m'emociono".

A més, Rahola ha reflexionat sobre l'impacte dels comentaris a internet, i ha assegurat que si haguessin existit les xarxes socials quan va començar amb el seu home, probablement no hauria continuat amb ell: "Hauria perdut la relació més important de la meva vida".

Per acabar: La parella es va casar el 2021 a Barcelona, i tenen una filla en comú (la tercera de la periodista). "Hem construït moments extraordinaris, m'hi he entès com amb ningú. És el meu amic, el meu amant, la meva parella, el meu confident... ho és tot", detalla emocionada a Cuatro.

Categoria: La Jungla