La Jungla
Foto: | 8tv
Televisió

L'apassionada nit de casats de Pilar Rahola i el seu marit Robert: "Vam trencar una banyera"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | 8tv

La periodista i escriptora, Pilar Rahola, visita aquesta nit 8TV per participar en el programa Ares Revolution presentat per Ares Teixidó a partir de les 23h.

Què sabem? Pilar Rahola està molt enamorada i unida a la seva parella Robert, amb qui es va casar a la capital catalana, Barcelona, l’any 2001. “Per aguantar has de riure. En Robert, a banda de ser la meva parella, és el meu millor amic perquè quan em passa una cosa és a la primera persona a qui li vull explicar”, confessa la comunicadora. Un pas pel programa d’Ares Teixidó on Rahola parla, sense pèls a la llengua, de la seva relació de parella amb en Robert, deu anys menor que ella. Una relació que ja fa 26 anys que dura, i que per molt més temps sigui.

Què ha dit? L’ara col·laboradora de 8tv, que en total té tres fills, un de biològic i dos d'adoptats, ha recordat com va conèixer la seva parella actual i com era ell abans d’estar amb ella.

  • “En Robert és fantàstic i des de sempre ens ho hem passat molt bé”.
  • "De sempre, m’han agradat calbs i la ideologia no ha estat mai important per a mi, en les relacions de parella".
  • "Quan el vaig conèixer era molt pepero i ara és més independent que jo. Al principi el vaig ajudar a conèixer el nostre país i els nostres drets. Haig de reconèixer que ell és un paio molt obert".

A més, Pilar Rahola també ha parlat de com és el seu dia a dia fora de la televisió amb la seva parella.

  • "A casa soc molt diferent que com em comporto a la televisió. A casa soc molt més tranquil·la, gens explosiva, mentre que en Robert és molt més sanguini".
  • "A nosaltres sempre ens ha agradat el sexe, però és veritat que no el practiquem com el practicàvem abans. En aquest terreny, del sexe, ens vam entendre de seguida perquè en Robert és molt graciós".
  • "No em posaré més medalles de les que toquen, però reconec que ell i jo som molt apassionats en el sexe. El sexe ha de ser imaginació, hi ha dies que són suaus i dies que són més festius".

En profunditat: Parlant de sexe, Pilar Rahola ha recordat com va ser la seva esbojarrada nit de casament, amb en Robert, a l'hotel Palace de Barcelona, on es van casar.

  • "Ens van deixar, a la nit del casament, la suite reial. Jugant a la banyera no sé què caram vam fer que en Robert va trencar un tros de marbre. I mira que inauguràvem nosaltres l'habitació".
  • "Va ser en un moment de passió, fent una de les posicions que vam practicar perquè sempre ens ha agradat jugar".

Per acabar: Pilar Rahola, al seu pas per Ares Revolution, ha reconegut que mai podria tenir una relació oberta perquè si amb dues persones a vegades ja és prou complicat, "amb tres ha de construir tot un llenguatge nou". La periodista també ha reconegut que mai podria estar amb persones més petites de les edats que tenen els seus fills perquè "hi ha edats que per a mi són invisibles".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió 8TV