La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Risto Mejide segueix la mateixa estratègia amb la seva nòvia que amb Laura Escanes: vídeo que ho demostra

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

El presentador de televisió català, Risto Mejide, està en boca de tothom per mantenir una relació amb una dona de València molt més jove que ell, de només 27 anys. Una relació per la qual està rebent moltes crítiques. Mejide diu que pateix "edatisme". Un gran rebombori que, casualment, coincideix amb la presentació del seu darrer llibre.

Què sabem? Risto Mejide està en el centre de la polèmica per mantenir, una altra vegada, una relació amb una dona molt més jove que ell. Si primer va ser Laura Escanes, amb qui té una filla en comú i es va separar a finals de setembre del 2022, ara és la jove Natàlia, amant dels animals, tatuatges i dibuix i que treballa com a farmacèutica.

Què ha passat? Risto Mejide, fa uns dies, va publicar en el seu compte d'Instagram un dibuix que li havia fet la seva nova nòvia, Natalia. Un dibuix que Mejide va adjuntar amb una llarga explicació parlant d'ella i destacant tots els seus atributs i qualitats. Una publicació que Mejide acaba de la següent manera: "Nosaltres a la nostra". Una frase que, casualment, Risto Mejide també utilitzava tot sovint amb Laura Escanes.

A més: La cosa no acaba aquí sinó que Risto Mejide, en la primera fotografia que va compartir amb Laura Escanes en el seu compte d'Instagram, va escriure: "No espero res, soc lliure". Una frase que recentment ha repetit, per referir-se a la seva nova parella, Natalia. Una imatge de mitjan novembre del 2022, quan estava començant la seva relació amb la seva nova parella, que Risto Mejide es va fer al seu pas pel centre penitenciari de Barcelona, La model. Una estratègia de repetir frases amb les seves parelles, que ha analitzat el tiktoker Abel Planelles. La prova, a continuació:

@abelplanelles Risto actua IGUAL con Natalia que como actuaba con Laura ¿Casualidad? #viral #fyp #parati #foryou ♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 - Bizarrap & Shakira

Per acabar: Les crítiques cap a Risto Mejide han anat a més en els últims dies, després de presentar la setmana passada a Madrid el seu últim llibre, Dieciséis cosas, inspirat amb la figura de Bach. Una presentació on Mejide va fer oficial la seva relació amb Natalia, anant amb ella a la presentació. Per a l'ocasió, la seva jove parella, anava molt maca amb un conjunt de color blanc trencat format per una americana i pantalons de pinces.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram