La Jungla
Laura Escanes, a la primera edició dels premis Forbes Best Influencers 2022
Foto: Laura Escanes, a la primera edició dels premis Forbes Best Influencers 2022 | Raúl Terrel / Europa Press
Famosos

La conclusió a la qual arriba Laura Escanes després de trencar amb Risto: "M'ha costat..."

Temps de lectura: 2 minuts
Laura Escanes, a la primera edició dels premis Forbes Best Influencers 2022
Foto: Laura Escanes, a la primera edició dels premis Forbes Best Influencers 2022 | Raúl Terrel / Europa Press

Laura Escanes ha explicat a quina conclusió ha arribat després de trencar amb Risto Mejide. I ho ha fet alhora volent sortir al pas per dir la seva sobre l'eterna polèmica que afecta les parelles amb una gran diferència d'edat, com la que ella va protagonitzar amb el pare de la seva filla Roma.

Context: Ja fa temps que la influencer i el presentador van anunciar a les xarxes socials que ho deixaven, i ni un ni l'altre han perdut el temps per trobar algú altre. Ella està amb el cantant Álvaro de Luna i acaba d'estrenar casa nova, mentre que ell torna a sortir amb una noia molt jove, en aquest cas valenciana, i vol que sigui anònima.

En profunditat: Tot plegat ha comportat que es torni a parlar de l'edat, amb moltes veus qüestionant-se i llançant una pregunta a l'aire: l'amor té edat? Doncs bé, Escanes ha penjat un post a Twitter en què deixa clar el que pensa sobre el tema després d'anys de relació amb en Risto, que li dobla en edat.

Què ha dit? La mare de Roma ha escrit a la popular xarxa social aquest missatge.

  • "La frase de 'L'amor no té edat', m'ha costat temps a entendre-ho, però no té res a veure amb les relacions amb diferència d'edat, sinó que no hi ha una edat per enamorar-se. Una persona de 15 anys es pot enamorar. Una de 70 també. Que de vegades ens confonem".

A més: Laura Escanes ha debutat recentment al programa 'Sálvame' de Telecinco, en el qual ha llançat un altre dard contra Risto Mejide.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes