La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Laura Escanes en català a TV3: la professió que volia fer abans de ser influencer

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La influencer catalana, Laura Escanes, ha confessat per primera vegada a la televisió de què li hauria agradat treballar si no hagués sigut influencer.

Què sabem? Laura Escanes es guanya la vida com a influencer. Una professió que li aporta molts diners, com recentment ha reconegut. I és que per una sola publicació patrocinada guanya al voltant de 5.000 euros. Una notorietat en el món de les xarxes socials que també es deu a la seva relació amb Risto Mejide. I és que abans de sortir amb el presentador tenia al voltant de 20.000 seguidors a les xarxes, i després de fer-se pública la seva relació el nombre de seguidors es va disparar.

Què ha dit? El programa APM?, dels dijous a la nit a TV3, ha emès un reportatge dels premis Ídolo que es van celebrar a Madrid el passat dijous 9 de març. Uns premis on van anar moltes persones conegudes, entre elles Laura Escanes. Allà la catalana va atendre als mitjans de comunicació congregats a la catifa vermella. Entre ells hi havia Ismael Juárez, reporter de l'APM?, a qui Laura Escanes va confessar la professió que li hauria agradat fer si no hagués sigut influencer.

En profunditat: Laura Escanes, que actualment surt amb el cantant Álvaro de Luna, va dir: "Jo de petita volia ser peixatera". Un negoci de vendre peixos que la catalana volia dur a terme amb un amic seu de l'escola. Tan clar ho tenien que inclòs tenien un nom pensat pel seu negoci: "Pescanes". De pesca i Escanes. "Crec que és una idea increïble, de fet hauré de registrar el nom abans no me'l treguin", va afegir la de Barcelona.

Per acabar: En els Premis Ídolo, organitzats per Dulceida, Laura Escanes va alçar-se com a guanyadora en la categoria de Creadora Digital de l'Any. Un premi que es disputava amb Ibai Llanos, Nil Ojeda i Henar Álvarez. En el moment de recollir el premi, Escanes va dedicar unes paraules a la seva filla Roma, fruit de la seva relació amb Risto: "Els que som mares i pares sabem que hi ha moments que no podem estar amb els nostres fills. Per això et demano perdó", va dir.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes