La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Laura Escanes parla per primer cop de Natalia, la nova nòvia de Risto de 27 anys

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La influencer catalana opina de la nova parella del seu ex, que ha refet la seva vida amb una jove de València de 27 anys que es guanya la vida com a farmacèutica.

Què sabem? Fa uns dies dues revistes del cor van publicar fotos de Risto Mejide i Natalia, la seva nova novia, durant una escapada romàntica de cap de setmana a Cuenca. Unes fotos que van cridar l'atenció de molts, inclòs de Laura Escanes que va dir la seva a través del seu compte de Twitter amb un missatge molt enigmàtic.

Què ha dit? Durant la nit del dijous 9 de març va tenir lloc a Madrid la segona edició dels premis Ídolo, uns premis en homenatge a totes aquelles persones que es dediquen a crear contingut digital a les xarxes. Uns premis organitzats per la catalana Dulceida, on van anar moltíssimes cares conegudes, entre elles Laura Escanes que es guanya la vida com a influencer a Instagram. Al seu pas per la catifa vermella, Laura Escanes va atendre als mitjans de comunicació, que li van preguntar per la nova il·lusió de Risto Mejide, que ha refet la seva vida després de trencar amb ella.

  • "No estic per parlar de la vida de les altres persones".
  • "Si ell és feliç, jo també soc feliç".
  • "Si tots dos som feliços, la nostra filla Roma serà feliç".

A més: Els periodistes congregats en els premis Ídolo també van preguntar a Laura Escanes pel misteriós missatge que va publicar en el seu compte de Twitter, el mateix dia que es van publicar les fotos de Risto i la seva parella de cap de setmana romàntic a Cuenca. Laura Escanes va escriure tres paraules que han tingut una gran repercussió. "No és casualitat". Preguntada per aquest missatge, Escanes va dir que preferia no entrar en el tema. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LAURA ESCANES (@lauraescanes)

Per acabar: Escanes també va parlar dels seus inicis amb Álvaro de Luna, la seva parella actual. La catalana va confessar que al principi no va ser fàcil perquè no sabia quin nom posar ni com qualificar tot el que ella i ell estaven vivint. Sembla que ara ja està més tranquil·la, perquè fa molts mesos que s'estan coneixent i oficialment es pot dir que són parella. Un cantant, per cert, que també va fer acte de presència en els premis Ídolo. Això sí, tots dos van optar per arribar per separat i no fer-se fotos junts davant dels mitjans.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes