La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Foto bomba de Laura Escanes en el WC: "T'has operat els pits?"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La influencer catalana ha compartit una fotografia a les seves xarxes que ha cridat l'atenció dels seus seguidors, quasi dos milions de persones.

Què sabem? Laura Escanes ha pujat la temperatura en les últimes hores en el seu compte d'Instagram. Ho ha fet amb una imatge que s'ha fet en el bany de la seva nova casa de Madrid. Una captura que ha compartit a les xarxes després de fer-se públic que Risto Mejide, el seu ex i pare de la seva filla Roma, estaria molt il·lusionat de nou amb una jove de València de melena rossa. De moment, però, no hi ha imatges dels dos junts. 

La fotografia: La captura a la qual fem referència és una imatge en blanc i negre de Laura Escanes davant del mirall del seu lavabo. La catalana no llueix roba interior i presumeix de bonic escot. Ho fa amb una fina i elegant bata de seda de color blanc. Per rematar-ho tot, Laura Escanes clica l'ullet. Un gest que molts han interpretat com una indirecta al seu ex, Risto Mejide, ara que estaria de nou enamorat després de la seva mediàtica separació. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LAURA ESCANES (@lauraescanes)

Els comentaris: "Bon bisturí", "T'has operat els pits?", "Fit fiu", "Uffff", "Guapa com sempre" o "Estàs millor sense Risto Mejide". Aquests són només alguns dels missatges que els seus seguidors d'Instagram li han fet arribar només veure la imatge. Una publicació que suma més de 107.000 'm'agrada'.

Per acabar: Laura Escanes no només ha penjat una foto seva, molt suggerent, sinó que també ha compartit la sorpresa que ha fet al seu nòvio, el cantant de Sevilla Álvaro de Luna. El cas és que el cantant, el dijous 23 de febrer a la nit, feia un concert a Bilbao i Laura Escanes, que està molt enamorada d'ell, li va voler fer una sorpresa. La catalana, d'un moment a l'altre, va decidir comprar uns bitllets d'avió per viatjar de Madrid a Bilbao i estar amb la seva parella durant la nit. La vida somriu a Laura Escanes: té amor i també molts diners.

Categoria: La Jungla