La Jungla
Laura Escanes en una fotografia de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes en una fotografia de les seves xarxes socials | Instagram
Influencers

Escanes confessa el moment més delicat des que va ser mare: "Em vaig abandonar"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Laura Escanes en una fotografia de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes en una fotografia de les seves xarxes socials | Instagram

Laura Escanes torna aquesta setmana amb un nou episodi d'Entre el cielo y las nubes, ara amb Pilar Rubio de convidada i un tema central en la vida de les dues: la maternitat. Per la influencer de Barcelona, una etapa feliç però amb altibaixos, com el que va travessar després del naixement de la Roma.

Què sabem? Escanes va ser mare l'octubre de 2019, només cinc mesos abans que esclatés la pandèmia de la covid-19. "Vaig passar molt temps a casa, per mi tot era la nena", recorda d'aquella època. Es va centrar tant en la petita que va oblidar-se d'ella mateixa. Per això, va necessitar aprendre a delegar algunes responsabilitats relacionades amb la filla.

Què diu Laura Escanes?

  • "Només llegia coses de la nena, l'educació, l'alimentació, la son... Tot era el mateix. Anava a dinar amb les amigues i tot era un monotema".
  • "Fins que el meu cap no va fer un clic i pensar que havia de tornar a ser jo perquè em vaig abandonar totalment".
  • "Quan vaig adonar-me vaig dir, "Tinc 24 anys i puc fer altres coses. M'he de prioritzar". I vaig començar a delegar, que abans em costava moltíssim".

A més, Pilar Rubio ha reaccionat de forma clara a la reflexió d'Escanes, i ha opinat que és literalment "un conyàs" ajuntar-se amb mares i parlar només dels nens: "No puc estar tot el dia amb ells a casa. Quan treballava, els meus fills veien altres facetes meves. Respecto que hi hagi mares que deixin la seva carrera per cuidar-los, però jo prefereixo fer les dues coses".

Un altre apunt: Les dues han coincidit també en el rebuig a les crítiques que reben a les xarxes socials sobre com han decidit gestionar la seva maternitat. "T'hauran criticat segur, que si dones el pit, que si no ho fas...", ha començat Escanes. Comentaris que Rubio ha après a relativitzar. "Que cadascuna faci el que li doni la gana, ningú és millor ni pitjor mare. Fem el que podem amb la idea que tenim. Sobretot amb el primer, quan no tenim idea de res", ha sentenciat.

Per acabar: Laura Escanes i Pilar Rubio coincideixen cada divendres a El Desafío d'Antena 3. La primera com a concursant, i la segona com a membre del jurat. Aquesta setmana passada, amb l'apnea de la instagramer catalana, que va aguantar tres minuts i 40 segons sota l'aigua. En va sortir plorant, emocionada després de superar un repte que a priori li semblava impossible. Estava tan feliç que ha decidit tatuar-se el número al braç per recordar sempre aquesta fita.

Categoria: La Jungla