La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

La decisió que podria prendre Shakira i deixaria fatal a Piqué: no té a veure amb la música

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Arran de la seva sonada i mediàtica separació, la cantant Shakira no manté bona relació amb el pare dels seus fills, Gerard Piqué.

Què sabem? La relació entre Shakira i Gerard Piqué no és gens bona, des que es van separar. La cantant no ha dubtat a carregar contra ell a través d'una polèmica cançó amb Bizarrap que va estrenar a principis de gener. A més, en els pròxims dies podria estrenar una nova cançó amb la cantant Karol G, on també carregaria contra Gerard Piqué. I, per si tot això no fos suficient, Shakira s'estaria plantejant una sonada idea que de fer-se realitat portaria molta, molta cua.

De què es tracta? Tal com avança el portal 20 minutos, avui 7 de febrer, la cantant Shakira podria estar plantejant-se una idea molt sonada que segur no deixaria a ningú indiferent. Una idea que té a veure amb la televisió. Segons afirma el periodista Saul Ortiz, la cantant de Colòmbia podria, en els pròxims mesos, aparèixer a la televisió per oferir una extensa i llarga entrevista parlant de la seva història d'amor amb Gerard Piqué, i de la seva ruptura que no para d'ocupar titulars des de fa mesos.

En profunditat: Una entrevista que no seria per a cap mitjà de comunicació espanyol, sinó que tot apunta que podria ser per algun americà, amb els que Shakira té més tracte i ha col·laborat i treballat en diverses ocasions. Una entrevista que es podria coincidir amb el llançament de la seva nova cançó amb Karol G. Un tema que en un principi es deia que es publicaria el dia 2 de febrer, coincidint amb el seu aniversari i el de Gerard Piqué, però que finalment no ha estat així. Hi haurà nova cançó? I entrevista a la televisió?

Per acabar: Una informació de Shakira que es coneix en un moment delicat per a la cantant. I és que el seu pare, amb 91 anys, està molt delicat de salut travessant una complicada situació. Una delicada situació que arrossega des de fa temps, quan va partir una dolorosa caiguda i va haver de ser operat en diverses ocasions durant el 2022. Aquesta setmana, en principi, el pare de la cantant havia de tornar a ser operat, però l'equip de metges de la Teknon que controla el pare de la Shakira han decidit posposar l'operació

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira