La Jungla
Shakira balla al ritme de la seva nova cançó contra Gerard Piqué
Foto: Shakira balla al ritme de la seva nova cançó contra Gerard Piqué | TikTok
Famosos

Shakira també balla contra Piqué: així és la coreografia viral de la seva nova cançó

Barcelona.
Shakira balla al ritme de la seva nova cançó contra Gerard Piqué
Foto: Shakira balla al ritme de la seva nova cançó contra Gerard Piqué | TikTok

Shakira ha necessitat poc més de deu dies per publicar la que serà probablement la cançó de l'any. El tema amb Bizarrap va veure la llum l'11 de gener i en una setmana ja té més de 150 milions de reproduccions a YouTube. El hit ho té tot, ritme enganxós i un munt de dards contra Gerard Piqué. Faltava un ball, que la colombiana ha llançat per fi en les últimes hores a TikTok.

Què sabem? Aquest dimecres, Shakira ha compartit al seu compte de TikTok la coreografia de la nova cançó. Un vídeo amb les ballarines del seu propi equip de ball Natalia Palomares, Anne Ten y Elena Marín que copia el de la girl band Bella Dose a la mateixa aplicació. Divuit segons de moviments de malucs i molta expressió corporal al ritme de la música. Aquest és el vídeo viral de la colombiana que ha incendiat internet en les últimes hores:

@shakira

Loving your creations! Found this one from @belladose and had to try it!

♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 - Bizarrap & Shakira

En detall: El nou vídeo de Shakira acumula més de 70 milions de visualitzacions a TikTok en només 15 hores. A més, suma deu milions i mig de likes i més de 70.000 comentaris. Entre ells el "t'estimem" de les mateixes Bella Dose.

@belladose la estamos pasando en gira de radio en RD esta semanaaaa🥰 #belladose #girlgroup #girlband #shakira ♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 - Bizarrap & Shakira

Un altre apunt: Més enllà del mèrit de les Bella Dose de viralitzar el ball, cal destacar que la idea inicial és de la tiktoker Voonie, que també a xarxes socials ha reivindicat el seu paper evident. "Shakira fa el meu trend, però dona el crèdit a uns altres. Moro d'il·lusió i alhora em fa pena", lamenta la influencer abans de matisar que el més probable és que l'artista hagi vist una versió del seu ball i hagi pensat "que era d'una altra persona".

@voonnie #dúo con @Shakira ♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 - Bizarrap & Shakira

A més, Shakira torna a ser notícia aquest dijous per la bruixa instal·lada a la terrassa al davant de la casa dels exsogres. Sembla que les fortes ratxes de vent de les últimes hores s'han endut l'estàtua, que ha marxat volant. Podria haver caigut al jardí dels pares de Piqué.

Per acabar: Més enllà de Shakira, l'exsogra i la bruixa, l'altra protagonista de la setmana amb relació a aquesta història és Clara Chía. La nòvia de Piqué estaria sobrepassada per la magnitud que ha pres el nou single de la colombiana, i hauria marxat uns dies al domicili familiar. Per cert, el pare de la jove es va pronunciar fa pocs dies sobre les últimes informacions que envolten la seva filla, amb dard inclòs a Shakira.