La Jungla
Laura Escanes i la seva filla Roma en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes i la seva filla Roma en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Influencers

Laura Escanes, sobre la custòdia de la seva filla amb en Risto: "És una sensació agredolça"

Barcelona.
Laura Escanes i la seva filla Roma en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes i la seva filla Roma en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Laura Escanes continua adaptant-se als canvis després de la ruptura amb Risto Mejide, que la parella va comunicar públicament el passat mes de setembre. Una nova realitat que afecta també al dia a dia amb la seva filla Roma, que conviu uns dies amb la mare i uns altres amb el pare.

Què sabem? Quan fa quatre mesos que va transcendir la ruptura, la influencer i el publicista barcelonins han decidit, de moment, repartir-se la custòdia de la seva filla de forma amigable. Una circumstància que viuen moltes famílies, però a la qual Escanes no s'ha acostumat encara, tal com ha explicat ella mateixa quan responia preguntes dels seus seguidors a Instagram.

Què diu Laura Escanes?

  • "El primer dia ho vaig passar fatal, però suposo que moltes mares i pares separats m'entenen".
  • "És una sensació agredolça perquè sé que ella està feliç igualment".
  • "Aprofito aquestes setmanes per temps per mi, o viatges de feina o d'oci, que en altres moments és més complicat per agenda".

A més, instal·lada definitivament a Madrid des de fa setmanes, Escanes ha explicat que la decisió de canviar Barcelona per la capital espanyola facilita les coses. Tant el seu ex com ella mateixa tenen allà la feina, i la Roma hi té l'escola. "Logísticament, ens va millor a tots", apunta la Laura.

Un altre apunt: Escanes ha superat la separació, i ja ha refet la seva vida sentimental. Fa mesos que surt amb el cantant sevillà Álvaro de Luna, que ja coneix la seva filla. De fet, tots tres van passar junts el Cap d'Any amb amics. Així ho va mostrar la influencer amb diverses publicacions a Instagram per estrenar el 2023.

Per acabar: Al món instagramer també és notícia una altra de les it girls més seguides d'Espanya, la madrilenya María Pombo. La jove de 28 anys acaba d'anunciar que està embarassada d'una altra criatura, a través d'un tendre vídeo amb el seu primer fill Martín i el seu marit, el també influencer Pablo Castellano.