La Jungla
María Pombo, en una imatge d'arxiu
Foto: María Pombo, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Influencers

María Pombo, embarassada de nou: emotiu vídeo amb el seu fill petit i el seu home

Barcelona.
María Pombo, en una imatge d'arxiu
Foto: María Pombo, en una imatge d'arxiu | Europa Press

María Pombo amplia la família, i aquest dimarts a la nit ha anunciat que està embarassada del seu segon fill.

Què sabem? La influencer madrilenya de 28 anys ha donat la notícia a través d'un emotiu vídeo d'Instagram. Una sorpresa pels seus seguidors, i pel que sembla també pel pare. A les imatges es pot veure el seu fill Martín carregant a les mans un test d'embaràs. "Has de tancar els ulls perquè et farà molta il·lusió", demana ella a Pablo Castellano. Aquí la seva reacció:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de MARIA POMBO (@mariapombo)

Què diu María Pombo? 

  • "L'amor es multiplica. Nadó número dos al forn".

D'on venim? María Pombo i Pablo Castellano es van casar el juny de 2019 en una espectacular cerimònia a Cantàbria, rodejats de la crème de la crème dels instagramers d'Espanya. Entre ells, dues de les catalanes més mediàtiques, Dulceida i Laura Escanes. El desembre de 2020, el matrimoni va tenir el seu primer fill, en Martín, que acaba de fer dos anys i que els propers mesos tindrà un germà petit.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de MARIA POMBO (@mariapombo)

Reaccions: La notícia de l'embaràs de la María ha esvalotat el galliner dels influencers, que han inundat les xarxes socials de comentaris d'afecte a la parella. Les ja esmentades Dulceida i Laura Escanes, però també Cristina Pedroche (que també serà mare el 2023), Marta Díaz, La vecina Rubia, Tomás Páramo, Roberto Leal, Àlex Márquez o l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, han enviat els seus bons desitjos a Pombo i Castellano.

Per acabar: María Pombo i Pablo Castellano anuncien embaràs en plena mudança, i tindran el seu segon fill quan ja estiguin instal·lats a la casa nova, que actualment encara està pendent d'alguna reforma abans d'estar totalment condicionada per la família.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Influencers