La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

La gran mentida de María Pombo a 'La Resistencia' que indigna a tothom

Barcelona.
Foto: | Instagram

La influencer de Madrid, María Pombo, va visitar el programa La Resistencia, de David Broncano, on va deixar molt clar l'amor que sent cap a Espanya i el seu himne.

Què sabem? El dimarts a la nit María Pombo va ser la convidada estrella del programa de Broncano a Movistar+. La jove influencer, només arribar, va demanar que li posessin l'himne d'Espanya per entrar a plató. Una cançó que li encanta i escolta a totes hores. Tant és així que inclòs la va posar el dia del seu casament amb Pablo Castellano.

Què va fer? María Pombo, suposadament molt generosa, va arribar al programa amb una enorme bossa plena d'entrepans de truita. Uns entrepans que a ella li encanten, d'un caríssim restaurant de Madrid, que es diu La Martinuca, creat per l'empresari Víctor Naranjo. María Pombo, concretament, va portar 300 entrepans de truita. Uns entrepans de truita, amb ceba o sense, valorats en 7,90 euros la unitat. De manera que la influencer amiga de Laura Escanes va gastar-se un total de 2.370 euros.

Què ha passat? El youtuber català Malbert ha estat l'encarregat de destapar la gran mentida de María Pombo. Segons publica el dijous 17 de novembre en el seu compte de Twitter, la influencer, tot i dir que es va gastar molts diners en entrepans, el cas és que no va ser així. Tot el contrari. La jugada a la Pombo li va sortir molt bé perquè no va pagar ni un cèntim. "La marca ha publicat el tiquet de la comanda on es pot veure el descompte excepcional que li van fer, que li va sortir a 0 euros", assegura el youtuber català. Parlem d'això:

Crítiques: Els comentaris a les xarxes no s'han fet esperar. Moltes han estat les persones que han dit la seva i han criticat l'actitud de María Pombo. Adjuntem alguns comentaris:

Per últim: María Pombo, de moment, no s'ha pronunciat al respecte per revelar si va pagar diners pels entrepans o, efectivament, com apunta Malbert, li va sortir tot gratis. Dirà alguna cosa al respecte?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Televisió