La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Laura Escanes parla de la seva morrejada a Tenerife amb Álvaro de Luna

Barcelona.
Foto: | Instagram

La influencer catalana ha parlat per primera vegada en públic de la seva relació amb el cantant de Sevilla, Álvaro de Luna.

Què sabem?: Durant el dimecres 2 de novembre a la nit Laura Escanes va fer acte de presència a la presentació de la sèrie que la seva amiga Dulceida acaba d'estrenar per a la plataforma Amazon Prime video. Una sèrie de quatre capítols, que comença quan Dulceida va decidir deixar la seva relació amb la seva ex Alba Paul, on la catalana intenta plasmar com és el seu dia a dia.

Què ha dit?: Tot i que moltes persones conegudes van anar a la presentació, la més buscada va ser Laura Escanes. El motiu no es cap altre que les fotos de la revista Lecturas on ella i el cantant Álvaro de Luna surten morrejant-se a Tenerife. Unes fotografies que han aixecat un gran rebombori i que la revista va publicar a la seva portada el mateix dimecres 2 de novembre. Laura Escanes ha dit això:

  • "Sento decebre si penseu que donaré alguna declaració".
  • "No vull entrar. No vaig fer-ho fa setmanes, no ho faré ara".
  • "Sortiran més titulars i al final cadascú es muntarà la pel·lícula i la història que vulgui".
  • "Jo sé el que he viscut, el que estic vivint i estic tranquil·la".
  • "No entraré a confirmar ni a desmentir res".

Per últim: Laura Escanes i el cantant Álvaro de Luna es van conèixer fa temps, quan la catalana encara estava sortint amb el presentador Risto Mejide. Tot i que amb el cantant no és amb l'única persona que Laura Escanes hauria estat infidel a Risto. Molts asseguren que Laura també hauria mantingut una relació, tot i que de poc temps, amb Míster Jägger. 

Background: Després de set anys de relació i una filla en comú, Roma, Risto Mejide i Laura Escanes, el passat setembre, a través de les seves xarxes socials, van anunciar que se separaven. Una notícia que va enxampar a molts per sorpresa, tot i que el seu entorn més pròxim ja s'ho imaginava perquè des de feia temps la parella estava travessant una crisi.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram