La Jungla
Foto: | Telecinco
Famosos

Risto Mejide era coneixedor que Laura Escanes li estava sent infidel

Barcelona.
Foto: | Telecinco

La periodista catalana del cor, Laura Fa, ha desvetllat una important dada sobre la separació entre Risto Mejide i Laura Esacanes.

Què sabem?: Avui dimecres 2 de novembre la revista Lecturas ha sorprès amb la seva portada. Una portada on apareixen Laura Escanes i el cantant Álvaro de Luna, a la platja, mentre es fa un apassionat petó. Una fotografia robada que confirma que la influencer catalana manté una relació amb el cantant i que el dos, tot i fer poc temps que estan enamorats.

A més a més: La portada de la revista Lecturas arriba al quiosc poques hores després que Risto Mejide, en el programa Got Talent, declarés l'amor que sent cap a Laura Escanes. Va ser durant la nit del dimarts 1 de novembre quan en un moment donat del programa, Risto Mejide va pujar a l'escenari, es va posar a tocar el piano i va dir referint-se a Escanes

  • "Quan algú estima, tot i que s'equivoqui, dona igual la diferencia que hi hagi entre les dues persones".

La informació de Laura Fa: La periodista catalana, durant la tarda del dimecres 2 de novembre, hores després que Lectures publiqués la seva portada, ha fet pública una informació que promet portar cua. Una informació que ha deixat anar en el podcast Mamarazzis, del diari El Periódico, on col·labora des de fa mesos amb la seva amiga Lorena Vázquez.

  • "La relació de Laura Escanes amb Míster Jägger va ser quelcom esporàdic".
  • "Però la relació d'Escanes amb Álvaro de Luna va començar com un rotllet i ara s'ha intensificat més".
  • "Risto coneixia que Laura Escanes li era infidel amb Míster Jägger, ja que sabia que passava alguna cosa entre ells".
  • "El problema és que no s'imaginava que hi havia alguna cosa més i a Risto la relació d'Escanes amb Álvaro li ha vingut gran".

Lorena Vázquez, per la seva banda, ha afegit el següent:

  • "Laura i Álvaro es van conèixer a Tenerife en els premis Cadena Dial".
  • "A Tenerife també és on s'han fet les fotos de la revista Lecturas".
  • "A la Sala Riviera, de Madrid, Laura i Álvaro es van deixar veure junts i tot i que intentaven dissimular, la gent que els va veure va sospitar que hi havia alguna cosa entre ells".

Per últim: Laura Escanes i Risto Mejide van comunicar la seva separació a finals de setembre, després de set anys de relació i una filla en comú, Roma. En el comunicat comú que els dos van compartir van afirmar: "Només espero que ens portem igual de bé ara com a exparella, que quan érem parella".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Telecinco