La Jungla
Foto: | Twitter
Xarxes

Missatge clau de Laura Escanes sobre com afronta el futur sense Risto

Barcelona.
Foto: | Twitter

La influencer catalana, Laura Escanes, ha publicat un missatge en el seu compte de Twitter que ha cridat l'atenció de molts.

Què sabem?: Laura Escanes intenta passar pàgina i seguir endavant després de la ruptura amb el presentador català Risto Mejide. Ella i Mejide, amb una filla en comú, Roma, portaven set anys de relació quan van fer públic el passat setembre la seva separació, a través d'un comunicat conjunt a les seves xarxes socials.

Què ha dit?: Durant el matí del dimarts 1 de novembre Laura Escanes, a través del seu compte de Twitter, ha publicat un missatge que ha cridat l'atenció de molts. Unes paraules amb les quals revela com planteja el seu futur, ara que no té a Risto Mejide al seu costat. Les paraules de la catalana han estat les següents:

La reacció: Molts han estat els seus seguidors els que han reaccionat a la publicació de la catalana. Una piulada que suma més de 4.000 'm'agrada' i ha estat compartida més de 900 vegades.

Per últim: Ara que està soltera Laura Escanes estaria  buscant un nou pis on començar de nou. Un pis ubicat en un exclusiu barri de Madrid, Conde Orgaz, construit per Pablo Castellanos, el marit d'una de les seves millors amigues, María Pombo. Un pis que té tota mena de comoditats i que estaria valorat en gairebé un milió d'euros.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Twitter