La Jungla
Famosos

Risto i Escanes, junts de nou: el motiu del retrobament

Barcelona.

Tot just una setmana després que Risto Mejide i Laura Escanes fessin pública la seva separació, els dos s'han tornat a veure les cares aquest diumenge en una celebració familiar a Madrid.

El motiu: Es tracta de l'aniversari de la petita Roma, l'única filla en comú del matrimoni. Aquest diumenge, dia 2 d'octubre, la menor ha fet tres anys, rodejada de familiars i amics. La festa, organitzada per Risto i Escanes, és una prova més del clima de cordialitat al voltant d'una separació que fins ara han volgut demostrar que ha estat amistosa.

Què diuen Risto i Escanes? A través dels seus comptes d'Instagram, el publicista i la influencer han compartit les imatges de la festa, ambientada en una pastisseria d'allò més dolça.

  • Amb el text "els meus amors", Risto Mejide ha fet pública una fotografia de la Roma als braços del seu germà Julio, el fill gran del publicista, que ja ha fet 12 anys i que va néixer fruit de la seva relació amb la presentadora Ruth Jiménez.

  • Per la seva banda, Escanes ha compartit una imatge on també porta en braços la Roma, fent el número tres amb l'altra mà i un "T'ESTIMO" en majúscules. A la resta d'instantànies que ha publicat s'hi poden veure els donuts, els cupcakes i el pastís (tot plegat amb el número 3 imprès al damunt) que van menjar a la festa.
 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de LAURA ESCANES (@lauraescanes)

Què esperar? L'endemà de fer-se pública la ruptura, Escanes va ser enxampada mentre visitava un pis pilot en una urbanització en construcció de Madrid, amb la qual cosa fa evident que –tot i que separats– la família continuarà residint a la capital espanyola.

  • Els preus dels pisos que ha mirat valen entre 923.000 i 1.132.000 euros i fan de 140 a 172 metres quadrats.
  • La zona està rodejada de diverses escoles d'elit, com el Montessori o el Liceu Francès, on Escanes podria inscriure la Roma.
Categoria: La Jungla
Etiqueta: Influencers