La Jungla
Laura Escanes en una fotografia de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes en una fotografia de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

FOTOS: El casalot d'un milió d'euros on vol mudar-se Laura Escanes

Barcelona.
Laura Escanes en una fotografia de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes en una fotografia de les seves xarxes socials | Instagram

Tres dies després que Laura Escanes i Risto Mejide anunciessin la seva separació, la barcelonina ha estat portada de Lecturas, enxampada quan buscava nou domicili a Madrid. Acompanyada del també influencer Pablo Castellano, arquitecte de professió, ha visitat un pis pilot d'una urbanització en construcció al barri del Conde de Orgaz.

El motiu: Consumada la ruptura, Escanes ha abandonat la casa familiar. Però, en comptes de tornar a Barcelona, la seva intenció és quedar-se a la capital espanyola, on hi té el lloc de feina. Les fotos, captades l'endemà del trencament, mostren els instants previs a la visita al pis pilot. Hi apareix Castellano, amic íntim de la instagramer, marit de María Pombo i propietari d'una empresa de reformes, que assessora l'exdona de Risto.

Al detall: Es tracta d'una nova promoció de 97 habitatges anomenada Residencial Avenida de los Andes i que s'està alçant en aquest enclavament elitista al sud del districte d'Hortaleza.

  • Els preus se situen entre els 923.000 i els 1.132.000 euros.
  • Fan de 140 metres quadrats a 172 metres quadrats.
  • Tenen dues, tres o quatre habitacions, dues o tres places de pàrquing i traster.
  • Les àrees comunes inclouen piscina, pistes de pàdel, simulador de golf i gimnàs.
  • La zona està rodejada d'un gran nombre d'escoles privades de prestigi on podria inscriure la seva filla Roma, com el Montessori o el Liceu Francès.

Background: La història d'amor entre Escanes i Mejide ha acabat aquest setembre, després de més de set anys de relació. Tots dos ho van fer públic en un comunicat, el passat dia 25, a través d'Instagram, amb el qual agraïen l'un a l'altre el camí compartit i demanaven respecte en un moment "tan delicat".

  • La parella es va conèixer quan ella tenia 19 anys i ell en tenia 40, es van casar el maig del 2017 i van tenir la seva única filla en comú l'octubre de 2019. A més, el matrimoni va deixar Barcelona el 2020 i, adduint motius professionals, es va instal·lar a Madrid, la ciutat on Escanes desitja continuar residint.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Influencers