La Jungla
Foto: | Instagram
Instagram

Laura Escanes, calba per culpa de l'estrès: així té el cabell ara

Barcelona.
Foto: | Instagram

La influencer catalana Laura Escanes no ha deixat ningú indiferent amb una de les seves últimes publicacions a les xarxes. I és que la que fos parella del també català Risto Mejide ha ensenyat com ha evolucionat la gran calba que li va sortir al cap fa qüestió de mesos.

Què sabem: Tal i com va ensenyar ella mateixa fa uns mesos, a l'abril del 2022, fruit de l'estrès i de viure moments delicats, li va sortir una gran calba a la zona central del cap. Una calba per la que va haver d'anar a un dermatòleg especialitzat, que li va recomanar un tractament per a recuperar els cabells perduts.

Situació actual: Gràcies al tractament Laura Escanes torna a tenir cabells a la part on no en tenía. Així ho ensenya ella mateixa en el seu compte d'Instagram. Ho fa amb una foto on compara com tenia els cabells fa uns mesos amb com els té a l'actualitat. "Ara han començat a crèixer així que tinc una mini antena", confesa. Parlem d'això:

Per què és important? Que a Laura Escanes li tornin a crèixer els cabells significa dues coses: que el tractament que segueix és efectiu i que a dia d'avui no està sotmesa a tant estrès ni tensió com fa mesos enrere.

Background: Va ser a finals de setembre, concretament el dia 25, quan Laura Escanes i el presentador de televisió Risto Mejide, a través d'Instagram, van donar a conéixer la seva separació. Des d'aleshores se la relaciona amb el publicista Alberto Redondo, més conegut com a Míster Jägger. Una suposada relació que hauria començat a principis del 2022 quan la catalana i Risto Mejide encara estaven junts.

Categoria: La Jungla