La Jungla
Influencers

Míster Jägger, el nou nòvio de Laura Escanes

Barcelona.

Laura Escanes té un nòvio nou, quan fa tan sols una setmana que va anunciar la seva ruptura amb Risto Mejide. Es tracta de Míster Jägger, youtuber i humorista madrileny de 28 anys.

Per què és important? Va ser diumenge dia 25 de setembre quan Laura Escanes i Risto Mejide van comunicar públicament la seva separació. Segons Mamarazzis —Laura Fa i Lorena Vázquez—, la influencer barcelonina hauria estat infidel al publicista amb Alberto Redondo, l'artista conegut com a Míster Jägger.

Qui és Míster Jägger? Amb més d'1,2 milions de subscriptors al seu canal de YouTube, més d'un milió de seguidors a Twitch i més de 600.000 a Instagram, Míster Jägger és un dels youtubers més seguits de l'Estat. Amic íntim d'Ibai Llanos, és conegut per les seves paròdies i vídeos tutorials.

  • Al juny es va fer encara més conegut després de guanyar a David Bustamante a La velada del año 2, que es va fer a Badalona.
  • Durant mesos se l'ha relacionat sentimentalment amb Amarna Miller, influencer, activista i exactriu pornogràfica.

Al detall: Escanes i Míster Jägger es van conèixer en persona el 17 de gener de 2022 a la gala dels premis ESLAND, que es va celebrar al Palau de la Música Catalana. Segons el mateix mitjà, la química entre tots dos es va fer evident de forma immediata i van començar a flirtejar. Fins el punt que haurien iniciat una relació extramatrimonial de mesos. 

  • La relació hauria començat al passat mes de febrer, poques setmanes després de coneixe's.
  • A l'abril, el jove va convidar Escanes a Esto es un late —presentat per Henar Álvarez i ell mateix— i l'audiència va ser testimoni de la complicitat entre tots dos, que es van fondre en una càlida abraçada.

D'on venim? L'endemà de fer-se pública la separació entre Escanes i Risto, el publicista va assegurar al seu programa, Todo es mentira, que se sentia com la Tamara Falcó, que ho acabava de deixar amb el seu promès, Íñigo Onieva, per unes banyes. Aquest comentari va generar una allau de crítiques. Amb la seva exclusiva, Mamarazzis confirma que la seva dona va ser infidel.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Influencers