La Jungla
Foto: | Instagram
Influencers

Laura Escanes, enamorada: el petó que confirma la relació amb Álvaro de Luna

Barcelona.
Foto: | Instagram

Laura Escanes té una nova il·lusió. Després d'anunciar la ruptura amb Risto Mejide al setembre, i que Mamarazzis destapés a l'octubre la suposada infidelitat amb Míster Jägger, la influencer comença el mes de novembre amb una altra parella, el cantant andalús Álvaro de Luna.

Al detall: La revista Lecturas du aquest dimecres a portada la fotografia del petó entre Escanes i l'artista. Aquesta imatge, i les de les pàgines interiors, es van fer en una escapada molt recent de tots dos a Tenerife. Petons, abraçades i una gran connexió entre ells, que no van amagar a l'illa canària i que ara arriben en forma de fotos als quioscos.

Què sabem? Segons el que publica la mateixa revista, Laura Escanes i Álvaro de Luna ja estaven junts quan ella i Risto Mejide van tallar la relació. En concret, s'haurien conegut poc abans que es fes pública la separació amb el publicista, i després del seu rotllet amb Míster Jägger.

Qui és Álvaro de Luna? Cantant sevillà de 28 anys, Álvaro de Luna es va fer conegut el 2019 com a concursant de La Voz. En aquella època formava part del grup Sinsinati, amb els quals va fer alguns temes coneguts com Indios y vaqueros o Cuando éramos dos. Un any després del seu pas pel programa, l'intèrpret va iniciar una carrera en solitari. Entre els seus èxits hi ha cançons com Levantaremos al sol o Juramento eterno de sal.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de call me alvarito (@alvarodeluna)

Per últim. Quan faltaven poques hores perquè Lecturas fes públic el petó entre Laura Escanes i Álvaro de Luna, Got Talent de Telecinco va emetre aquest dimarts a la nit la declaració d'amor de Risto a la seva ex: "Quan algú estima, encara que s'equivoqui...". T'ho expliquem en aquest enllaç.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Influencers