La Jungla
Laura Escanes en una imatge d'aquest Cap d'Any
Foto: Laura Escanes en una imatge d'aquest Cap d'Any | Instagram
Influencers

Laura Escanes ensenya per primer cop el seu nòvio nou amb un vídeo inesperat

Barcelona.
Laura Escanes en una imatge d'aquest Cap d'Any
Foto: Laura Escanes en una imatge d'aquest Cap d'Any | Instagram

Laura Escanes ho confirma: ha començat una relació sentimental amb el cantant Álvaro de Luna, pocs mesos després de la ruptura amb Risto Mejide. Així es desprèn del vídeo que ha publicat durant la nit d'aquest diumenge al seu compte de TikTok.

Què sabem? A través d'un vídeo breu de TikTok, de només 14 segons de durada, la influencer barcelonina es mostra per primera vegada amb el seu nòvio nou, Álvaro de Luna. Música de Bad Bunny i cotilló de la festa de Cap d'Any. Aquestes són les imatges d'Escanes i la seva parella:

Al detall: Per fer pública la relació amb Álvaro de Luna, Laura Escanes ha triat el tema Yonaguni de Bad Bunny. La lletra diu: "Por las noches arrodillao a Dios le rezo, pa' que antes que se acabe el año tú me des un beso, y empezar el 2023 bien cabrón". De sobte apareix a les imatges el cantant sevillà, li fa un petó a l'espatlla i un altre a la galta.

@lauraescanes

 

♬ Yonaguni - Bad Bunny

A més, poques hores abans havia publicat a Instagram les primeres fotos de l'any amb un grup d'amics. Una promoció de l'hamburgueseria catalana VICIO on també apareix Álvaro de Luna i altres influencers com la barcelonina Carla Flila. Escanes ha passat el Cap d'Any amb ells i la seva filla Roma, tal com es pot comprovar a les imatges que ha compartit ella mateixa.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de LAURA ESCANES (@lauraescanes)

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de LAURA ESCANES (@lauraescanes)

Context: A principis de novembre, Lecturas feia públiques les primeres fotografies de Laura Escanes i Álvaro de Luna junts. Amb una imatge de tota portada, la revista del cor mostrava el petó apassionat de la parella en un viatge a Tenerife.

Per últim: Mentre Escanes refà la seva vida en parella al costat d'Álvaro de Luna, i fa pública la seva relació per Cap d'Any, Risto Mejide també ha estat notícia des del primer moment de 2023 per haver estat presentador de les Campanades a Mediaset. Juntament amb Mariló Montero, el publicista va donar la benvinguda a l'any des de Torrejón de Ardoz per Cuatro i Telecinco. "Li hem donat el seu merescut al 2022, i el 2022 també me l'ha donat a mi”, va arribar a dir amb ironia, en clara referència a la separació de la influencer.

Categoria: La Jungla