La Jungla
Laura Escanes, en una imatge d'arxiu
Foto: Laura Escanes, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Influencers

Escanes i la persecució 'paparazzi' amb la filla al cotxe: "Ningú està preparat, conduïa angoixada"

Barcelona.
Laura Escanes, en una imatge d'arxiu
Foto: Laura Escanes, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Laura Escanes ha ofert la primera entrevista des que al setembre es va fer pública la separació amb Risto Mejide. Ho ha fet a La Vanguardia, on ha aprofitat també per denunciar la persecució mediàtica que va patir aquells dies.

Al detall: Tres mesos després que transcendís la ruptura, la influencer barcelonina parla del punt d'inflexió que va significar tallar amb el seu ex. "Les situacions més difícils et porten a canviar de vida [...] Tenia uns plans de futur, però tot això es trenca i has d'adaptar-te", expressa. Amb el (poc) temps que ha passat, Escanes assegura que ha après a relativitzar-ho: "De tot se n'aprèn". En canvi, no ha paït la persecució dels paparazzi des que es va separar.

Què diu Laura Escanes?

  • "Ningú està preparat perquè li facin fotos a la porta de casa o el persegueixin allà on vagi. Em va arribar a saturar bastant".
  • "L'altre dia l'Aitana demanava ajuda a la premsa. Jo també ho vaig fer, des del primer moment. No per mi, entenc la vostra feina i que soc un personatge públic, sinó per protegir el meu cercle".
  • "Al principi no sortia amb la meva filla perquè no volia que veiés gent fent fotos o com ens seguien amb el cotxe. Recordo conduir angoixada i més pendent d'això que de la conducció".
  • "Segurament no he sabut gestionar-ho, però és que ningú et prepara per això".

Les paraules d'Aitana. En un acte dimecres passat a Madrid, poques hores després que sortís publicada la seva ruptura amb Miguel Bernardeau, la cantant Aitana feia una crida a la premsa perquè no la gravin a casa: "Comença a venir molta gent. Hi ha homes a les tres i quatre de la matinada. Jo estic sola, ho passo molt malament i tinc molta por". Unes declaracions que van fer córrer rius de tinta i que Escanes ara recupera.

A més, la instagramer ha evitat també desvelar com va ser aquella última conversa amb Mejide abans de tallar, i ha assegurat que els set anys que ha passat amb ell han estat molt feliços: "M'ha fet el regal més meravellós de la vida, que és la meva filla. Això és per sempre i està per sobre de tot".

Per últim: Escanes ha parlat també de la seva situació sentimental actual. I ha rebutjat penjar l'etiqueta de "nòvio" a ningú, malgrat les fotos del petó amb el cantant Álvaro de Luna. "Algú sap si estic enamorada? Em pregunteu coses que no sé respondre. Quan tingui alguna cosa a dir, ho faré", dona per tancat.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Influencers