La Jungla
Carlos Cuevas i Clara Serra en un muntatge de Principal
Foto: Carlos Cuevas i Clara Serra en un muntatge de Principal | Europa Press
Famosos

Carlos Cuevas i Clara Serra, exdiputada de Podemos, són parella

Barcelona.
Carlos Cuevas i Clara Serra en un muntatge de Principal
Foto: Carlos Cuevas i Clara Serra en un muntatge de Principal | Europa Press

Segons ha pogut saber Principal, de fonts molt properes a la parella, l'actor català Carlos Cuevas i l'exdiputada i filòsofa Clara Serra mantenen, des de fa mesos, una relació sentimental.

Què sabem? Carlos Cuevas, que té 26 anys i a finals de desembre en farà 27, viatja sovint a Madrid per motius de feina. Allà no hi té casa fixa i la seva residència és a Barcelona. Serra, també per motius laborals, es mou molt sovint entre les dues ciutats. Una mobilitat que els permet veure's amb freqüència i gaudir de moments d'intimitat.

En profunditat: Els dos són molt gelosos de la seva vida privada, i fins al moment han decidit no publicar fotografies junts i portar la seva relació amb total discreció. Però l'actor i la que va ser política se segueixen mútuament a les xarxes socials i s'intercanvien likes a Instagram. El setembre passat, Cuevas recomanava anar a escoltar Clara Serra en un curs sobre masculinitats i feminisme al CCCB. Un mes més tard, a l'octubre, Carlos Cuevas hi tornava compartint una columna d'opinió que ella havia escrit pel diari El País.

Sobre Carlos Cuevas: L'actor nascut a Montcada i Reixac no només està d'enhorabona en l'àmbit sentimental, sinó també a nivell professional. I és que no para d'encadenar projectes. L'últim ha estat Smiley, la sèrie de Netflix que es va estrenar el 7 de desembre, on juntament amb Miki Esparbé dona vida a una parella homosexual. Actualment, es troba immers en el rodatge de Cites Barcelona, que s'estrenarà a TV3 el 2023. Una sèrie dirigida per Pau Freixas on Cuevas, entre altres, compartirà pantalla amb Belén Cuesta, Miguel Ángel Muñoz o Clara Lago.

Qui és ella? Clara Serra, de 40 anys, nascuda a Madrid i llicenciada en Filosofia, treballa des de fa dos anys com a investigadora al Centre de Recerca de Teoria, Gènere i Sexualitat a la Universitat de Barcelona (UB), on té contracte fins al novembre del 2023. Serra, activista feminista, també col·labora puntualment amb el diari El País.

  • Anteriorment, entre els anys 2015 i 2019, va ser diputada de Podemos a l'Assemblea de Madrid.
  • L'any 2019 va deixar Podemos i es va unir a l'equip de Más Madrid, la portaveu del qual és Rita Maestre. Serra va deixar de formar part de Más Madrid per diferències amb el partit.
  • A banda de la seva faceta política, Serra també ha escrit un llibre, Leonas y Zorras: Estrategias políticas feministas, que va publicar a finals de maig del 2018. Un llibre de 160 pàgines on Clara, entre altres, tracta temes com el feminisme i la dificultat que tenen algunes dones per accedir al poder polític.

Podcast. A més de la seva faceta de política i investigadora, Serra ha fet incursions al món de la comunicació. L'octubre de 2020 va estrenar Los hombres de verdad tienen curvas, un podcast sobre feminisme que es pot trobar a Spotify.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de @Clara_Serra_ (@clara_serra_sanchez)

Enamorada dels animals. Serra té una gossa barreja de labrador, gos coniller i galgo. Es diu Pulga, és adoptada i apareix sovint a les xarxes socials de l'exdiputada. Se la va quedar després que una altra família l'abandonés a l'estiu.

Per últim: Deixant de banda la seva trajectòria professional, Clara Serra és filla de Fernando Serra, excol·laborador del diari de dretes Libertad Digital. La seva germana és la també exdiputada de Podemos Isabel Serra, que actualment fa d'assessora en el Ministeri d'Igualtat.