La Jungla
Òscar Dalmau i Thais Villas en un fotomuntatge de Principal
Foto: Òscar Dalmau i Thais Villas en un fotomuntatge de Principal | Europa Press i Wikipedia
Famosos

Thais Villas i Òscar Dalmau es casen en secret a Barcelona

Barcelona.
Òscar Dalmau i Thais Villas en un fotomuntatge de Principal
Foto: Òscar Dalmau i Thais Villas en un fotomuntatge de Principal | Europa Press i Wikipedia

Thais Villas i Òscar Dalmau s'han casat en secret aquest dilluns al matí, en una cerimònia íntima i amb ofici civil a Barcelona, després d'anys de relació i dos fills en comú.

Al detall: Segons ha pogut saber Principal, la parella s'ha donat el "sí, vull" al Registre Civil de Barcelona, a la plaça del Duc de Medinaceli. Els nuvis han estat acompanyats només de dos testimonis, els necessaris per signar l'acte del casament.

A més, després del casament Thais Villas ha marxat amb pressa perquè havia d'agafar l'AVE en direcció a Madrid, on treballa de col·laboradora al programa El intermedio de La Sexta. A les 12:00h del migdia, Òscar Dalmau ha presentat amb normalitat La competència a RAC1.

Com es van conèixer? La història d'amor de Villas i Dalmau va sorgir a la feina. Es van conèixer treballant a RAC1, fa més de 15 anys. Després ella va marxar a Madrid. Primer a Telemadrid, més tard a Telecinco i finalment a La Sexta, on és actualment. Durant tot aquest temps, ell ha continuat a Barcelona, i la vida de parella va a cavall de les dues ciutats.

Per últim: Villas i Dalmau, acabats de casar, tenen dos fills en comú. La gran es diu Ia i té set anys. Miró, el petit, ja n'ha fet quatre.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: RAC1 La Sexta