La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

La policia es presenta de nit a casa de Cristina Porta, de 8tv: "Taquicàrdia inclosa"

Barcelona.
Foto: | Telecinco

La periodista i col·laboradora de televisió catalana, Cristina Porta, viu un impactant episodi de matinada a casa seva amb la policia que segur tarda temps en oblidar.

Què sabem? Cristina Porta, col·laboradora de 8tv i Telecinco, ha viscut durant la matinada del dilluns 28 de novembre un dur episodi a casa seva amb la policia que l'ha deixat molt impactada. Un episodi que s'ha produït al voltant de les quatre de la matinada, quan la periodista estava dormint tranquil·lament. Després de tot el que ha passat, Porta, molt fidel als seus seguidors, ha agafat el mòbil i s'ha gravat per explicar-ho tot amb pèls i senyals. Ho ha fet a través del seu Instagram on ha publicat diversos vídeos.

Què ha passat? Segons explica la de Lleida, estava dormint quan de sobte han començat a picar-li l'intèrfon de casa seva de manera molt insistent. Porta, al principi, no ha volgut fer cas. Però, en veure que la cosa no parava, la periodista s'ha aixecat del llit, "amb taquicàrdia inclosa", per saber què passava. Fora del seu bloc de pisos hi havia un grup de joves estrangers, que segons ella anaven una mica beguts, que no paraven de trucar el timbre ni de donar cops a la porta del portal. La de Lleida s'ha intentat comunicar amb ells, parlant en anglès, per saber què passava i si es tractava de quelcom urgent. Els joves li han dit que a un d'ells li havien robat el mòbil, i que segons una aplicació el mòbil estava a l'edifici on viu Cristina Porta.

En profunditat: Davant la situació, la periodista ha trucat a la policia per explicar el que estava passant. Al cap d'una estona, gairebé a les cinc de la matinada, tres policies s'han presentat a casa seva. "Jo semblava la culpable i la principal sospitosa", afirma Porta en un dels vídeos que ha compartit a les seves xarxes socials. Després d'una conversa, explica Porta, els policies han marxat rient en veure que ella era innocent.

Per últim: Un episodi de matinada que ha espantat molt a la col·laboradora de 8tv, ja que al principi no sabia què estava passant ni qui era la persona que trucava tan insistentment la porta de casa seva. Després de tot, Cristina Porta ha explicat que gairebé no ha pogut dormir. Només dues hores de son. Tot i això, fidel a la seva rutina d'exercicis, l'ex del programa de Telecinco, Secret Story, s'ha aixecat amb ganes i energia, s'ha posat roba d'esport i ha anat al gimnàs a fer una classe de bici.