La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Atac masclista de Pipi Estrada a Cristina Porta, col·laboradora de 8tv

Barcelona.
Foto: | Telecinco

La col·laboradora catalana de televisió, Cristina Porta, ha estat atacada per Pipi Estrada amb un comentari fora de lloc que ha molestat a molts.

Què sabem?: Cristina Porta, col·laboradora de 8tv, va participar diumenge 23 d'octubre a la nit en el debat de 'Pesadilla en el paraíso', el reality pel que Telecinco aposta des de fa uns mesos, però no acaba de funcionar. Un debat que va començar a les deu de la nit on també va participar el col·laborador de Sálvame, Pipi Estrada.

Què ha dit?: En un moment donat, Estrada, qui fos parella de Terelu Campos, molt fora de lloc, no va dubtar a atacar a Cristina Porta. Ho va fer amb un comentari masclista que ha generat un gran rebombori. La col·laboradora de 8tv estava defensant a l'italià Marco Ferri, actual concursant de Pesadilla en el paraíso. Una defensa que Pipi Estrada va contestar de la següent manera:

  • "Cristina està clar que vol ser una candidata a nòvia de Marco".

Tots contra Pipi Estrada: Les paraules d'Estrada no van agradar als altres col·laboradors que hi havia a plató. Motiu pel qual, una d'elles, Nagore Robles, va sortir en defensa de Cristina Porta.

  • "Hi ha coses més interessants que voler ser nòvia de".
  • "Cristina és una tia independent, que no té gens d'interés amb aquest home".

La resposta de Cristina Porta: La catalana no s'ha quedat callada davant l'atac masclista de Pipi Estrada. Durant el matí del dilluns 24 d'octubre, a través del seu compte de Twitter, i fent-se ressò del moment, ha escrit el següent missatge:

Categoria: La Jungla
Etiquetes: 8TV Telecinco