La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Sandra Barneda recorda la seva ruptura amb Nagore Robles: "He patit..."

Barcelona.
Foto: | Telecinco

La presentadora catalana, Sandra Barneda, ha visitat el programa Fiesta, de les tardes dels caps de setmana de Telecinco, presentat per Emma García.

Què sabem: Sandra Barneda ha visitat l'espai Fiesta durant la tarda del diumenge 23 d'octubre per promocionar el seu últim llibre, Las olas del tiempo perdido. Un pas pel programa de Mediaset on la catalana també ha aprofitat per parlar de la seva ruptura amb Nagore Robles i com està aconseguint superar la separació.

Què ha dit: Sandra Barneda no ha pogut evitar emocionar-se quan ha parlat de la col·laboradora de televisió basca, Nagore Robles, amb qui ha compartit diversos anys d'amor.

  • "Tots ens posem una cuirassa, però per viure la vida intensament també has d'acceptar el patiment i la tristesa".
  • "Superes la ruptura un cop acceptes que hi ha la possibilitat que et trenquin el cor i sabent que després de plorar vindrà una altra cosa".
  • "He patit per amor, però l'amor també m'ho ha donat pràcticament tot".
  • "Soc una enamorada de l'amor i una buscadora de l'amor, és el meu motor".
  • "M'agrada estimar a la gent i cada vegada em sento millor estimant a la gent".
  • "Les persones que semblen més fredes són les que tenim més a dir".

La ruptura: Sandra Barneda i Nagore Robles van comunicar la seva separació el febrer del 2022. Ho van fer a través d'un comunicat conjunt que les dues van compartir en els seus comptes d'Instagram. Una relació que va començar l'any 2016 quan les dues es van enamorar en un plató de televisió. L'any 2019 van tenir una petita crisi i van deixar la relació temporalment, tot i que uns mesos més tard van tornar a estar juntes fins a principis d'aquest any.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Sandra Barneda (@sandrabarneda)

La nova il·lusió de Sandra Barneda: La presentadora catalana, tot i no estar-ho passant massa bé, sembla que torna a creure en l'amor. Així ho va publicar la revista Lecturas a principis d'octubre. Unes fotografies on Barneda passeja pel parc del Retiro amb una amiga especial i el seu gos, Leo, que comparteix amb Nagore Robles. Es tracta de Pascalle Paerel, una guapa holandesa de pell clara i cabell ros que treballa com a ballarina en el Ballet Nacional Holandès.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco