La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Sandra Barneda té una nòvia nova, mesos després de tallar amb Nagore

Barcelona.
Foto: | Europa Press

Sandra Barneda ha passat pàgina de la seva relació amb Nagore Robles, set mesos després d'anunciar la ruptura. Ara estaria sortint amb una altra dona, amb qui se l'ha vist passejant de la mà pel centre de Madrid.

Què sabem? La revista Lecturas publica aquest dimecres, a les pàgines interiors de l'edició en paper, les imatges de Barneda i el seu nou amor. A les fotos s'hi pot veure la presentadora de La isla de las tentaciones amb una altra dona al parc del Retiro. Un passeig romàntic entre confidències i abraçades, que va acabar a la tarda a casa de la televisiva. 

D'on venim? La periodista barcelonina, que aquest dimarts celebrava el seu 47è aniversari, va fer públic el final de la relació amb la Nagore Robles el passat mes de febrer, després de sis anys juntes. No era la primera vegada que tallaven. L'any 2019, una crisi de parella les va dur a separar-se una temporada.

Què diu Sandra Barneda? Fa pocs dies, Barneda va parlar a la revista Semana de la freda relació que manté actualment amb la seva exparella.

  • "Quan una relació no funciona, cal deixar anar i no entrar en un cercle que no va bé".
  • "L'amor de vegades consisteix a deixar marxar l'altra persona, encara que faci mal, i començar un procés personal de comiat".
  • "El temps ho posa tot al seu lloc. Fa més d'un any que ho vam deixar".
  • "La Nagore i jo no vam començar el procés per ser mares, és una cosa que es parla en parella, però no vam executar res".

A partir d'ara: No sembla que a curt termini Barneda i Robles hagin de retrobar-se en un plató de televisió. A la mateixa entrevista a Semana, la barcelonina afirmava que no tenia "ni idea" de si es veurien aviat, i deixava entreveure que tampoc segueix massa el que fa ara la seva ex. "Crec que ella ara fa els debats de Pesadilla en el paraíso. Però jo en això mai m'hi he ficat".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Televisió