La Jungla
Foto: | 8tv
Televisió

8tv empata amb el 324 i 'Ares Revolution' fa màxim de la temporada

Barcelona.
Foto: | 8tv

Bones notícies per 8tv aquest diumenge, amb unes dades d'audiència que col·loquen a la televisió privada de Catalunya en empat amb les del canal informatiu 324, i que van en la línia de "recuperar el lloc que pertany a 8tv", tal com va afirmar fa menys d'una setmana Nicola Pedrazzoli, CEO de la cadena.

Al detall: Aquest diumenge, 8tv ha registrat un 1,3% de quota de pantalla en el global del dia. La mateixa xifra que el 324. A més, el programa nocturn Ares Revolution va fer màxim de la temporada amb un share del 3,2% i 41.000 espectadors —amb un pic de 146.000 contactes únics—. A la franja de 25 a 44 anys, el late night show d'Ares Teixidó va obtenir un 5% d'audiència.

Tendència a l'alça: Des de l'estrena el passat 16 de setembre, Ares Teixidó ha anat pujant d'audiències progressivament, fins assolir el màxim d'aquest diumenge. La presentadora de Lleida fa doblet, divendres i diumenge. El primer divendres d'emissió, ara fa un mes, Ares Revolution va reunir 5.000 espectadors, que suposen un 0,6% d'audiència. Els cap de setmana d'octubre, el programa ha aconseguit: 19.000 espectadors i un 1,6% la nit del 2 d'octubre i 14.000 espectadors i un 1,1% la nit del dia 9. Els 41.000 espectadors, 3,2% de share, d'aquest diumenge suposen doncs més que doblar les xifres de les setmanes anteriors.

Què diu Nicola Pedrazzoli? Al seu compte de Twitter, Pedrazzoli s'ha referit a l'empat amb el 324 i el resultat "magnífic" d'Ares Teixidó per contestar Sigfrid Gras, nou director de TV3, que aquest dilluns en una entrevista a La Vanguardia ha definit 8tv com "un intent". "Ho sento, l'intent agrada".

Per últim: Això, només sis dies després que Pedrazzoli afirmés que "fa 13 mesos 8tv portava més de tres anys a l'UCI, abandonada i oblidada" i que tothom "la donava per morta". Al seu Twitter, l'empresari va assenyalar que "aviat tornarà a la normalitat i estarà llesta per recuperar el lloc que pertany a la televisió privada de Catalunya".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió 8TV TV3