La Jungla
Elisenda Pineda, a 'Tot es mou'
Foto: Elisenda Pineda, a 'Tot es mou' | TV3
Famosos

Dard d'Elisenda Pineda a Colau per la "gran plaga de rates" després de trobar-ne una a casa

Barcelona.
Elisenda Pineda, a 'Tot es mou'
Foto: Elisenda Pineda, a 'Tot es mou' | TV3

Una fuita d'aigua, un problema amb la rentadora... i un ratolí. Elisenda Pineda ha denunciat la situació que ha viscut aquest diumenge a casa, ha assenyalat la creixent població de rates a Barcelona i ha aprofitat per llançar un dard contra Ada Colau.

Al detall: Segons ha explicat ella mateixa, després de trobar un ratolí a casa i trucar als telèfons 010 (atenció al ciutadà) i 112 (emergències), que li van dir que no podien ajudar-la, va aconseguir contactar amb una empresa de control de plagues. El preu, 600 euros més IVA per ser diumenge. Entre setmana són 200 euros menys.

Què diu Elisenda Pineda?

  • "Imagina que això li passa a una persona gran que viu sola i no pot trobar una solució ni molt menys pagar-la".
  • "No sé com va la cosa, ni si aquesta gran plaga de rates a Barcelona des de fa mesos és normal, però seria interessant que el ciutadà no hagués d'assumir el cost de viure de manera sana a casa", assenyala a l'Ajuntament.
  • "Feu un raconet després de pagar el lloguer abusiu, per si teniu inquilins no desitjats".

Context: Segons dades de l'Agència de Salut Pública de Barcelona, publicades aquest mes de novembre, la ciutat va registrar 2.697 incidències per la presència de rates durant tot el 2021. El barri més afectat és el Poble-sec, seguit de Sants, el Raval, el Poblenou i Sant Andreu de Palomar. En canvi, els que en tenen menys són Vallvidrera, Pedralbes, Sarrià, Sant Gervasi-Galvany i Montbau.

Per últim: La denúncia de Pineda s'ha viralitzat a les xarxes socials. Davant l'allau de respostes, la periodista ha reaccionat una altra vegada. Amb ironia, ha tancat el tema: "Es veu que tothom sap com actuar quan se't cola un ratolí a casa, on hi ha mascotes i nens, i que vés a saber quines malalties porta".

Categoria: La Jungla