La Jungla
Aitana i Miguel Bernardeau, en una imatge d'arxiu
Foto: Aitana i Miguel Bernardeau, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

La ruptura d'Aitana i Miguel Bernardeau, carn de portada

Barcelona.
Aitana i Miguel Bernardeau, en una imatge d'arxiu
Foto: Aitana i Miguel Bernardeau, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Aitana i Miguel Bernardeau haurien trencat la seva relació després de quatre anys de parella, segons Lecturas. La revista ho publica aquest dimecres amb una foto a tota portada.

Què sabem? Segons el que explica Lecturas, l'actor valencià ha tornat a casa dels seus pares, l'actriu Ana Duato i el productor Miguel Ángel Bernadeau, després de més d'un any de convivència amb la cantant. 

El motiu: Sempre segons el que afirma Lecturas, el motiu de la separació seria la sèrie que han gravat junts, La última. Un projecte de parella que hauria fet aflorar les diferències entre tots dos, en crisi des del maig. La revista assegura que:

  • Ell ha hagut de renunciar a altres projectes professionals per fer La última, i això li ha generat frustració.
  • Mentre que ella ha estat sempre més centrada en la música, i no ha estat tan compromesa amb la sèrie.
  • Per tot això, durant els rodatges hi hauria hagut diversos moments de tensió entre la ja exparella.

Tot i això, Aitana i Bernardeau continuaran sent veïns, ja que ella va comprar el seu xalet de Madrid molt a prop de la residència dels que ara serien els seus exsogres, amb els que ha mantingut sempre bona relació.

Al detall: La notícia de la ruptura entre tots dos arriba quan tot just s'ha estrenat La última, la comèdia romàntica que protagonitzen a Disney+ i que hauria provocat la ruptura. La presentació es va fer el 30 de novembre després d'una espectacular catifa vermella al centre de Madrid.

Una història sorgida a Instagram. Precisament la promoció de La última va dur la parella a El hormiguero a finals de novembre. La cantant de Sant Climent de Llobregat va aprofitar aleshores per explicar públicament com havia conegut el nòvio.

  • "El vaig veure a Élite i vaig pensar, què guai aquest noi. Em va agradar".
  • "Vaig fer allò de buscar-lo a Instagram i veure si m'escrivia. Coses típiques d'una nena de 19 anys".
  • "[La primera cita] va ser un desastre. Em va caure la copa pel terra. Pensava que no ens veuríem mai més", va recordar Aitana a Antena 3.

Per últim: Aitana està en un moment de canvi de cicle, també professionalment. El proper 20 de desembre farà l'últim concert de gira 11 razones, que l'ha dut a fer prop d'una cinquantena d'espectacles a Espanya i Amèrica Llatina. El darrer número serà al Wizink Center de Madrid, i les entrades ja estan a la venda.

Categoria: La Jungla